Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nedávno predstavený model moto g 5g plus prináša silu technológie 5G do rúk väčšiemu počtu ľudí a okrem ultrarýchleho pripojenia tento smartfón ponúka špičkové funkcie, ktoré sú pre vás najdôležitejšie.

Pretože čoraz viac zákazníkov vyhľadáva vysokokvalitné systémy fotoaparátov na snímanie neuveriteľných fotografií, moto g 5G plus ponúka práve to vďaka vôbec prvému duálnemu selfie fotoaparátu od spoločnosti Motorola a vynikajúcemu systému štyroch fotoaparátov.

Tu sú niektoré z funkcií fotoaparátu telefónu moto g 5G plus, ktoré posunú vaše fotografické schopnosti na vyššiu úroveň:

Fotografujte neuveriteľné obrázky pri akomkoľvek osvetlení

Systém štyroch fotoaparátov vám umožní snímať neuveriteľné fotografie bez ohľadu na to, aké je osvetlenie. Hlavný 48 MPx snímač telefónu moto g 5G plus je vybavený technológiou Quad Pixel, čo znamená, že každý záber zažiari dokonca aj pri slabom osvetlení.

Vďaka ultraširokouhlému objektívu sa do snímky zmestí 4-krát viac, takže vám nikdy neunikne žiadny detail, ktorý je ideálny pre skupinové fotografie, zachytenie neuveriteľných záberov krajiniek či dôležitých medzníkov. Teraz môžete do jedného snímku zmestiť všetky dôležité okamihy z vášho života.

Urobte zo svojich každodenných fotografií neobyčajné snímky vďaka snímaču hĺbky v moto g 5G plus, pomocou rozostrenia pozadia urobíte z obyčajnej fotografie objektu profesionálny portrét. A ak sa chcete zamerať na detaily, špeciálny fotoaparát Macro Vision vás priblíži k objektu 5-krát bližšie ako bežný objektív, vďaka čomu získate úžasné fotografie, ktoré vám vyrazia dych.

S dvojitou selfie kamerou budete vždy vyčnievať z davu

Pokiaľ ide o selfie, toto zariadenie je absolútne pôsobivé. Moto g 5G plus prináša špičkovú zobrazovaciu technológiu našej, vôbec prvej, duálnej selfie kamery, ktorú sme uviedli na trh.

16 MPx hlavný selfie fotoaparát zachytáva fotografie, ktoré sú vhodné na sociálne siete, pomocou technológie Quad Pixel a 4-krát vyššej citlivosti na svetlo. To znamená, že vo dne i v noci, v interiéri alebo exteriéri – vždy budete vyzerať najlepšie. A s moto g 5G plus je snímanie skupinových selfie oveľa jednoduchšie. S 8 MPx ultraširokouhlým selfie objektívom budete mať možnosť zmestiť do snímky 4-krát viac, takže budete môcť fotografovať rôzne scény presne tak, ako ich vidíte ľudským okom a aj všetkých svojich priateľov.

Nechajte fotoaparát robiť si svoju prácu s pôsobivými funkciami umelej inteligencie

Moto g 5G plus je vybavený množstvom pôsobivých funkcií umelej inteligencie, vďaka ktorým je snímanie vysokokvalitných fotografií také jednoduché ako klepnutie na displej. Režim Nočné videnie telefónu moto g 5G plus vám umožní zachytiť jasné a živé fotografie pri slabom osvetlení s ohromujúcou čistotou a presnejšími farbami pomocou použitia buď zadnej kamery alebo selfie fotoaparátu.

Pokročilý softvér a užitočné funkcie umelej inteligencie, ako napríklad Automatické zachytenie úsmevu, Inteligentná kompozícia, Optimalizácia snímky a Autoportrét gestom, telefónu moto g 5G plus uľahčujú vznik vždy vynikajúcej fotografie.

Moto g 5G plus je perfektný nástroj pre každého, kto chce vždy zachytiť nádherné fotografie. Od selfie snímok pri slabom osvetlení až po fotografovanie ultraširokouhlej snímky krajiny – nechajte fotoaparát pracovať za vás, aby ste si mohli užívať každú chvíľu.

Dostupnosť a cena

moto g 5G plus je na Slovensku k dispozícii vo verzii so 6 GB RAM a 128 GB úložiskom v cene 359 eur.

Značky: