Pripojiť sa môžete hneď.

Letecká spoločnosť JetBlue oznámila, že jej všetky lietadlá sú vybavené pripojením do internetu prostredníctvom siete Wi-Fi. Ide o bezplatnú službu, ktorá je dostupná na 227 lietadlách, modeloch Airbus A320, A321 a Embraer 190.

JetBlue je prvá letecká spoločnosť, ktorá poskytuje takýto benefit. Služba sa nazýva Fly-Fi a prekvapí vo viacerých smeroch. V prvom rade, pripojenie do Wi-Fi môžete využívať okamžite po vstupe na palubu lietadla. Nie je potrebné čakať, až lietadlo vzlietne, Wi-Fi je dostupná neustále.

Fly-Fi prekvapá aj rýchlosťou pripojenia, ktorá dosahuje v priemere 15 Mbps, v niektorých prípadoch až 30 Mbps. Konkurenčná spoločnosť Gogo poskytuje pripojenie do internetu rýchlosťou až 10 Mbps, budúci rok ju však chce navýšiť na 100 Mbps.

Lietadlá spoločnosti JetBlue okrem rýchleho a neustáleho pripojenia do internetu ponúkajú aj prístup k živému vysielaniu 36 až 100 TV kanálov, filmy a priamy prístup k službe Amazon Prime Video.

Zdroj: Mashable

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit