Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Orange TV prinesie ešte viac zahraničných staníc.

Od 12. júna 2019 bude Orange TV na optike bohatšia o nový tematický Balík zahraničné. V ňom nájdu diváci 3 novodoplnené francúzske stanice France 2 HD, France 3 a France 5, ale do tohto nového balíka sa presunú aj nemecké Kabel 1, SAT1, PRO7 a WELT.Balík zahraničné bude automatickou súčasťou Home Premium TV. K nižšiemu variantu televízie na optike (Home Optimal TV) si ho bude môcť zákazník štandardne dokúpiť ako iné tematické balíky. Mesačný poplatok za balík je 1,49 eura.

Aj cez satelit viac staníc

Do ponuky Orange TV cez satelit rovnako od 12. júna 2019 pribudnú ďalšie stanice. Satelitní zákazníci tak budú môcť sledovať aj Cartoon Network, Boomerang, Nick Junior, AXN, E! HD a stanicu IDX HD. Do vyššej kvality prejde Viasat Explore a Viasat History, ktoré teda budú na satelitnej platforme dostupné vo svojich HD verziách ako Viasat Explore HD a Viasat History HD.

Okrem toho poteší Orange TV detského diváka – stanica Nickelodeon bude totiž v rámci voľného vysielania k dispozícii bez akýchkoľvek doplatkov až do konca tohto roka.

Značky: