Funkcia bude dostupná pre modelový rad 2019.

Samsung oznámil novú funkciu, ktorú dostanú jeho televízory pre rok 2019. Okrem iného pribudne podpora pre používanie klávesnice a myši na ovládanie vzdialeného počítača – príslušenstvo si budete môcť pripojiť k televízoru a na diaľku hrať vaše hry z počítača alebo si na televíznu obrazovku premietať nástroje kancelárskeho balíka.

Výrobca neprezradil detaily, avšak pravdepodobne bude potrebné, aby ste si do televízora a vášho zariadenia nainštalovali aplikácie, ktoré zabezpečia komunikáciu medzi oboma zariadeniami. Samsung spolupracuje s VMware a využíva jeho riešenie pre virtuálne počítače, to teda bude bežať na pozadí celého prenosu. Komunikáciu medzi oboma zariadeniami bude možné vyvolať aj na diaľku, kdekoľvek na svete.

Detaily o tejto, ale aj ďalších funkciách, by sme mali spoznať už čoskoro na veľtrhu CES 2019 v Las Vegas. Prinesieme vám odtiaľ podrobné informácie.

Funkcia Samsung Remote Access, ktorá bude súčasťou televízorov pre rok 2019

Zdroj: theverge

Prečítajte si aj:

Samsung spustil predaj 8K QLED televízorov na Slovensku. Koľko stoja?

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit