Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Napínavé seriály, klasické kriminálky a dokonca sci-fi thrillery: to je novembrová ponuka freeSAT-u pre všetkých zákazníkov. Bez ohľadu na predplatený balík si teraz po celý mesiac môžu vychutnávať bohatý obsah kanálov AXN a to už od 1. novembra 2018.

Ak ste si niekedy kládli otázku, čo sa deje v zákulisí známych aukčných domov, po odpoveď nemusíte chodiť ďaleko. Televízny seriál Nebezpečné umenie (The Art of More) ponúka pohľad do hrozivého sveta prekvapujúco vysokých stávok, moci a násilia. Skvelé herecké obsadenie a inteligentný scenár sú poznávacím znamením prvej série tohto seriálu. AXN vysiela Nebezpečné umenie každý piatok o 21:00 v dvoch epizódach po sebe.

Seriál NCIS určite netreba predstavovať. Agenti Námornej vyšetrovacej služby sú klasikou televíznych obrazoviek. Tím špeciálnych agentov vyšetruje zaujímavé zločiny po celom svete. Dvanásta séria ich zavedie do Ruska, kde budú čeliť nájomným zabijakom a v stávke budú ich životy. AXN ponúka 12. sériu NCIS: Los Angeles každý štvrtok o 21:00, taktiež v dvoch epizódach po sebe.

Krízový vyjednávač Laurent Combalbert a jeho elitný tím sa vracajú na televízne obrazovky v premiérových častiach druhej série seriálu Výkupné (Ransom). Hoci sa im darí prenikať stále hlbšie do sveta organizovaného zločinu, snažia sa zároveň vyvážiť svoje osobné životy s tými profesijnými. Premiérové epizódy druhej série Výkupného môžete sledovať každý piatok od 22:00 na AXN.

Sci-fi seriál Helix s prvkami thrilleru rozpráva príbeh tímu vedcov, ktorí zistia, že ich nepriateľom nie je len taký obyčajný vírus. Nakazených ľudí totiž mení na agresívne a násilné tvory, podobné zombie. Druhá séria sleduje osudy hlavných protagonistov každý utorok od 12:00.

Diváci sa okrem toho môžu tešiť na množstvo ďalších známych seriálov ako Sherlock a Watsonová (Elementary), Rookie Blue, Tím Škorpión (Scorpion), Sherlock či filmov ako Nora Roberts: Polárna žiara (Nora Roberts: Northern Lights).

Diváci so satelitnými prijímačmi s automatickým ladením, ktoré im poskytuje freeSAT, nájdu AXN CZ na pozícii 120, AXN White na pozícii 121 a AXN Black na pozícii 122.

Po ukončení voľného vysielania budú kanály AXN k dispozícii divákom s balíkom freeSAT plus HD.

Úplný zoznam kanálov a frekvencií a viac informácií o ponuke freeSAT-u nájdete na webovej stránke sk.freesattv.tv alebo na facebookovej stránke.

Značky: