Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tiež patríte k tým, ktorí pri plánovaní dovoleniek a voľného času nezabudnú overiť, či budú pripojení k internetu? Odborníci na duševnú hygienu s tým asi veľmi nesúhlasia, ale mnohí z nás aj v čase voľna kontrolujú aspoň občas pracovnú poštu, niekedy aj riešia potrebné úlohy. Ale nejde len o prácu, chceme zostať v kontakte s priateľmi, baviť sa na sociálnych sieťach alebo napríklad zisťujeme, kde sa čo deje zaujímavé a kam vyraziť za zábavou. Pripojenie k internetu skrátka potrebujeme kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Ideálny spoločník, keď potrebujete WiFi vonku

Nový prístupový bod NWA55AXE od spoločnosti Zyxel je navrhnutý s ohľadom na často špecifické nároky na bezdrôtové pripojenie vo vonkajších priestoroch. Využijete ho pri kempovaní, stanovaní, na chatách alebo napríklad na záhradkách, všade tam, kde chcete WiFi pripojenie poskytovať vonku a potrebujete prístupový bod, ktorému nevadia žiadne poveternostné podmienky vrátane nízkych teplôt, lejakov a letných tropov.

Spojenie jednoduchosti a schopnosti splniť špecifické nároky užívateľov

Nový prírastok do stále početnejšej rodiny prístupových bodov štandardu WiFi 6 poskytuje robustné pokrytie a je ideálnym riešením v situáciách, kedy sa k bezdrôtovej vonkajšej sieti potrebuje, napr. pri nejakej spoločenskej akcii, pripojiť veľký počet užívateľov.

Vyhovie aj vtedy, keď potrebujete vytvoriť point-to-point WiFi spojenie medzi dvomi sieťami, ktoré nie je možné prepojiť ethernetovým káblom, napr. kvôli tomu, že ich oddeľuje rušná cesta, keď potrebujete medzi dvomi lokalitami zriadiť bezdrôtový „most“. Boli by ste prekvapení, koľko projektov taký most vyžaduje ako dočasné alebo dokonca trvalé riešenie.

Vedľa štandardu WiFi 6 model NWA55AXE podporuje tiež platformu NebulaFlex, vďaka čomu je možné spravovať nielen lokálne, ale tiež v cloude. Prístupový bod má naviac krytie IP55, ktoré je zárukou jeho vysokej odolnosti voči vniknutiu vody a prachu, a teda vhodnosti do väčšiny vonkajších prostredí. K ochrane zariadení prispieva tiež smerom dolu orientovaná anténa zaisťujúca najlepší možný výkon pri inštalácii prístupového bodu na stožiari či inej vertikální konštrukcii, na ktorej vonkajšie prístupové body obvykle bývajú umiestnené.

Riešenie, ktoré nikoho nezruinuje

A v neposlednom rade je NWA55AXE tiež cenovo najdostupnejším vonkajším prístupovým bodom, ktorý sme kedy vyrobili, takže je ideálnym spoločníkom pre všetkých, kto od takého zariadenia požaduje len bežnú službu alebo ho bude používať len krátkodobo. NWA5AXE aj cez svoju nízku cenu poskytuje všetky kľúčové funkcie, ktoré pravdepodobne budete potrebovať.

Tieto základné funkcie spoločne s kompatibilitou so štandardom WiFi 6 a podporou platformy Nebula pre flexibilnú správu v cloude z modelu NWA55AXE vytvárajú jednoduché a cenovo dostupné riešenie, ktoré dokáže splniť špecifické nároky na bezdrôtovú konektivitu vo vonkajšom prostredí.

Pokiaľ sa o našej novinke chcete dozvedieť viac, kontaktujte prosím lokálne zastúpenie alebo partnera spoločnosti Zyxel.

Značky: