Doménová koncovka .sk oslavuje 30 rokov. Boli sme na tejto oslave a teraz tento fakt môžete osláviť aj vy. Spoločnosť SK-NIC pripravila akciu na registráciu domény za výhodnú cenu.

Čo je v ponuke?

Počas 7 dní od 22. do 28. mája 2023 (vrátane) bude cena za registráciu novej domény len 5 EUR bez DPH.

Toto je ponuka, ktorá umožní každému začať podnikať prostredníctvom virtuálneho sveta. Rovnako pre každého, kto takto chce svoj online biznis rozšíriť. Stačí si zaregistrovať doménu .sk.

Nezabudnite

Podobne ako v minulosti, domény zaregistrované v akciových dňoch nezískajú ďalšiu zľavu z benefitného systému. Tu je viac informácií k tejto akcii.

Zabezpečená doména = šťastná doména

Domény .sk sú aj zodpovedne chránené. Už viac ako 53 % domén s doménovou koncovkou .sk je totiž chránených prostredníctvom DNSSEC. Ak ste tak ešte neurobili, zabezpečte takto aj domény z vášho portfólia

Sme ekologickejší

Pri príležitosti 30-tého výročia doménovej koncovky .sk sa spoločnosť SK-NIC rozhodla, že za každú novú registráciu vysadí jeden stromček. Aj takto teda môžete prispieť k ešte krajšiemu reálnemu Slovensku.

Zdroj: SK-NIC

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.