Spoločnosť Trust Gaming prináša revolúciu vo svete hier. Na trh uviedla myš, akú zatiaľ nemá nikto iný. Vertikálna herná myš REXX umožňuje udržať rameno a zápästie v správnej polohe aj pri dlhom a častom používaní, čím zabraňuje ich deformácii a zvyšuje celkové pohodlie pri hre.

Ergonómia

Ak chcete posunúť svoju hráčsku kariéru na vyššiu úroveň, je potrebné neustále trénovať. Po niekoľkých hodinách však môžu nastúpiť nepríjemné pocity a bolesť. Ergonomické vertikálne usporiadanie hernej myši REXX zabraňuje namáhaniu tak, že uvedie rameno aj zápästie do prirodzenej polohy, čím sa v celej ruke uvoľnia inak neprirodzene zaťažené svaly. S dokonalým úchytom tak môžete naďalej porážať svojich nepriateľov v hre.

Vertikálnu myš REXX testoval aj hráč League of Legends Kolda z tímu Unicorns of Love: „Vďaka zvislému dizajnu môžete hrať pohodlne aj celé hodiny“.

Použitie a vlastnosti

Keď zapojíte hernú myš REXX do USB portu, máte k dispozícii myš so špičkovým optickým herným senzorom Pixart PMW3325DB a presným ovládaním s DPI až 10 000 bodov. Navyše, myš zaručuje maximálnu rýchlosť pohybu 100 palcov za sekundu, čo by pri pohybe ruky znamenalo akceleráciu s preťažením o sile až 20 G. Pokročilý softvér umožňuje nastaviť 6 programovateľných tlačidiel podľa aktuálnych požiadaviek hráča, takže je možné myš dokonale prispôsobiť každej hre samostatne. Herná myš REXX vám pomôže zdolať akúkoľvek výzvu, ktorú prijmete. Je vytvorená tak, aby ste vyhrávali pohodlne.

Na slovenskom trhu sa herná myš Rexx predáva od novembra za 38,99 eur.

Značky: