Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Skeltr je plnohodnotná klávesnica, ktorá sa vďaka spojeniu periférií a mobilných zariadení stáva nezastaviteľnou hernou silou.

Posúva integráciu zariadení na novú úroveň zjednotením ovládania na mobilných telefónoch a tabletoch.  Vďaka klávesnici Skeltr nebolo prepíjanie medzi zariadeniami jednoduchšie, užívatelia už nemusia počas hrania siahnuť po mobilnom zariadení.

ROCCAT umiestnil dokovací slot diskrétne na zadnú stranu klávesnice, aby bezpečne udržal akékoľvek mobilné zariadenia. Klávesnica pracuje prakticky s každým mobilným zariadením na trhu a nepotrebuje žiadne spony ani pohyblivé časti, ktoré sú náchylné k zlomeniu. Dokovací slot ponúka vysokú mieru flexibility a umožňuje umiestniť mobilné zariadenie vertikálne aj horizontálne.

Funkcia písania priamo do zariadenia umožňuje užívateľom priamy prístup do ich mobilných telefónov alebo tabletov cez Bluetooth. Funkcia, ktorá sa aktivuje jedným tlačidlom, dovoľuje prepínať medzi operačným systémom a zariadením, takže viete rýchlo odpovedať na prichádzajúce správy na mobilnom zariadení. Skeltr takisto vie obslúžiť aj hovory cez headset pripojený ku klávesnici. Prepínanie medzi zdrojom zvuku zo systému a zariadením ponúka ďalšiu úroveň integrácie.

ROCCAT Skeltr je ideálnou klávesnicou pre moderného hráča. Od optimalizovaných membrán kláves si nemôžete počas písania priať viac – preklepy zostanú hudbou minulosti. Šesť jednoducho prístupných a programovateľných makro kláves je určených pre tých, ktorý vyžadujú vyššiu kontrolu počas intenzívnych situácií – povedal René Korte, výkonný riaditeľ a zakladateľ spoločnosti ROCCAT. – Skeltr spĺňa nielen nároky na vlastnosti, aké herné klávesnica musí mať, ale ide o jediný produkt s vlastnosťami klávesníc zajtrajška vo svojej kategórii. Žiadne iné zariadenie neponúka integráciu mobilných zariadení tak ako Skeltr. Mobilné telefóny a tablety sú a budú naďalej súčasťou našich každodenných životov a Skeltr tieto zariadenia spája s našimi hernými svetmi a rozširuje tak zážitky z hrania – dodáva Korte.

Skeltr je naviac najnovším zariadením od ROCCAT, ktoré naplno využíva softvér ROCCAT Swarm s komplexným pokrytím zariadení a konfigurovateľným RGB podsvietením. Rýchle spúšťanie hier, individualizovanie svetelných efektov, kontrola teploty GPU a CPU predstavujú len zlomok z funkcií, ktoré softvér zvláda.

Skeltr však nie je iba voľbou pre hráčov, je takisto ideálnym spoločníkom do kancelárie. Umožňuje rýchlo prepínať medzi Skype hovormi na počítači a prichádzajúcimi hovormi na mobilnom telefóne. Funkcia písania priamo na zariadení ponúka flexibilitu rýchlo odpovedať na textové správy priamo z vašej klávesnice – už nebudete musieť siahať po telefóne. Skeltr vám dáva absolútnu kontrolu nad komunikáciou na počítači a mobilnom telefóne a to všetko na dosah vašich rúk – dodáva René Korte na záver.