Svetový dánsky výrobca ochranného príslušenstva pre mobilné elektronické zariadenia PanzerGlassTM je známy tým, že neustále drží krok s dobou.

Prednedávnom predstavil nové príslušenstvo pre zariadenia Samsung Galaxy S22, ktoré skutočne stojí za pozornosť. Už tradične bolo vyvinuté nielen s dôrazom na kvalitu a odolnosť, ale aj ekológiu.

PanzerGlassTM si pre radu Samsung Galaxy S22 pripravil nové ochranné sklá a rovno 2 obaly. Pozrime sa bližšie, čo nám prinášajú.

Panzer Glass SamsungZdroj: PanzerGlass

Až o 33 % odolnejšie ochranné sklá

PanzerGlassTM opäť raz povýšil vlastnosti svojich skiel na nový, vyšší level. Verzie určené pre Samsung Galaxy S22 sú až o 33 % odolnejšie než minuloročné modely. Sklá pre Galaxy S22 a S22+ majú celoplošné lepenie, verzie pre Galaxy S22 Ultra disponujú kvôli zahnutému displeju okrajovým lepením. Vylepšená bola technológia Micro Fracture+, ktorá zabezpečuje ešte vyššiu odolnosť hrán skla pred poškodením.

Samozrejme, nové sklá PanzerGlassTM nijako neobmedzujú funkcionalitu telefónu, farebnosť či rozlíšenie displeja. Podporujú funkciu ultrazvukového čítania odtlačkov prstov cez displej, ktorým je modelový rad Samsung Galaxy S22 už štandardne vybavený.

Recyklovateľný a odolný obal Biodegradable

Zaujímavou novinkou je Biodegradable obal, ktorý je mimoriadne tenký, no zároveň poskytuje výbornú ochranu zariadenia. Dokáže efektívne tlmiť nárazy, čím chráni telo smartfónu pred poškodením. Ako už napovedá jeho názov, je 100 % kompostovateľný, keďže sa vyrába zo špeciálnych plastov na biologickej báze. Samozrejmosťou je podpora bezdrôtového nabíjania a o ochranu fotoaparátu sa starajú vyvýšené okraje.

Panzer Glass SamsungZdroj: PanzerGlass

HardCase s certifikáciou Military Standard

Pre zákazníkov, ktorí chcú pre svoj telefón z rady Samsung Galaxy S22 tú najvyššiu možnú úroveň ochrany, si PanzerGlassTM pripravil obal HardCase. Ten disponuje dvojnásobnou certifikáciou Military Standard garantujúcou nadpriemernú odolnosť. Kryt pozostáva z priehľadnej zadnej časti a TPU rámiku na okrajoch zariadenia. Napriek tomu, že je mimoriadne odolný, nenarúša estetiku zariadenia. Práve naopak, dizajn telefónu necháva pekne vyniknúť. Vďaka antibakteriálnej úprave dokáže v priebehu 24 hodín účinne eliminovať všetky nežiadúce mikroorganizmy na svojom povrchu.

Nové ochranné sklá pre radu smartfónov Samsung Galaxy S22 sú už aktuálne dostupné na Slovensku, zakúpiť si ich môžete v mnohých predajniach s elektronikou, prípadne u mobilných operátorov. V priebehu niekoľkých týždňov budú k dispozícii taktiež obaly Biodegradable a HardCase.

Panzer Glass SamsungZdroj: PanzerGlass

Výrobky značky PanzerGlassTM sú dostupné v Telekome a u ostatných mobilných operátorov, ako aj vo väčšine elektropredajní po celom Slovensku, napr. NAY, či v online obchodoch alebo na predajniach spoločnosti FixServis.

Telekom e-shop