Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novou manažérkou oddelenia komunikácie Všeobecnej zdravotnej poisťovne (VšZP) sa stala Alena Krčová, ktorá na pozícii vystriedala Evu Peterovú. Krčová bude zároveň hovorkyňou spoločnosti.

Pracovať pre najsilnejšiu zdravotnú poisťovňu na trhu a zodpovedať za stratégiu jej externej a internej komunikácie je výzvou, ktorú prijímam s hlbokým rešpektom,“ uviedla A. Krčová, ktorá pred príchodom do VšZP pracovala na Operačnom stredisku ZZS SR ako manažérka komunikácie a hovorkyňa a predtým viedla komunikáciu skupiny Falck na Slovensku, v ČR a v Rumunsku. V minulosti pracovala ako novinárka – v TASR a v redakcii Rádiožurnálu Slovenského rozhlasu na pozícii parlamentnej a vládnej spravodajkyne. Patrí k zakladajúcim členom klubu odborníkov na komunikáciu – Komunikačných expertov. 

VšZP, a.s. je najväčšia a najdlhšie pôsobiaca zdravotná poisťovňa na Slovensku s takmer 20-ročnou históriou. Jej jediným akcionárom je Slovenská republika, v ktorej mene koná Ministerstvo zdravotníctva SR.

Spoločnosť svojim klientom dlhodobo poskytuje komplexné služby v oblasti zdravotného poistenia, aj prostredníctvom elektronických služieb – ePobočky a mobilnej aplikácie. VšZP v roku 2021 a 2022 získala v najrozsiahlejšom prieskume zameranom na spotrebiteľskú dôveru ocenenie Najdôveryhodnejšia značka v kategórii Zdravotné poisťovne.

Značky: