MoneyFest, prvá nezávislá finančná konferencia spájajúca českých a slovenských odborníkov, prichádza do Bratislavy! Dňa 29. októbra 2024 sa v priestoroch Národného futbalového štadióna stretnú lídri z oblasti financií, poisťovníctva, InsurTechu a osobného rozvoja.

Tento ročník privíta vyše 650+ účastníkov, ktorí budú diskutovať o aktuálnych trendoch, inováciách a výzvach v týchto dynamických odvetviach.

MoneyFest nie je iba o teórii – prináša aj panelové diskusie, praktické workshopy a množstvo príležitostí na vytváranie cenných kontaktov. Pre všetkých, ktorí chcú získať vhľad do budúcnosti financií a podieľať sa na pozitívnych zmenách, je táto konferencia jedinečnou príležitosťou.

Celý deň plný atraktívnych tém – Na čo sa môžete tešiť?

Ako brokerpooly reagujú na nové očakávania generácie Z
Táto panelová diskusia sa zameriava na transformáciu brokerpoolov v súvislosti s rastúcim vplyvom Generácie Z, ktorá čoraz viac formuje moderný trh. Generácia Z, známa svojou digitálnou zdatnosťou a očakávaniami okamžitého a personalizovaného prístupu, prináša nové výzvy aj príležitosti pre brokerpooly. Cieľom je preskúmať, ako môžu brokerpooly inovovať a optimalizovať svoje prístupy, aby boli relevantné a atraktívne pre Generáciu Z, a zároveň si zachovali konkurencieschopnosť na trhu. 

Moderné investičné portfólio
Moderné investičné portfólio je sofistikovaný a flexibilný mix aktív, ktorý kombinuje tradičné investície s inovatívnymi nástrojmi.  Tento prístup zaisťuje nielen rast, ale aj ochranu v turbulentných časoch. S využitím najnovších technológií a dát moderné portfólio prináša personalizované riešenia, ktoré sú prispôsobené vašim cieľom a rizikovému profilu – investovanie, ktoré je rovnako dynamické ako vy.

Ako medzigeneračne vytvoriť a ochrániť majetok v miliónoch?
Investovanie na kapitálových trhoch dokáže byť pomerne bezpečným spôsobom budovania majetku. Medzigeneračne dáva zmysel ešte viac, keďže čas v investovaní dokáže vložený majetok akumulovať do znamenitej veľkosti a rodina tak dokáže budovať niečo výnimočné. Rodinný majetok treba aj chrániť – od kríz, špekulácii či od prehýrenia niektorou z ďalších generácií. 

Ako využiť LinkedIn na získanie nových obchodných príležitostí

Chcete získať viac klientov a rozvíjať svoje podnikanie? LinkedIn je ideálnym nástrojom na budovanie profesionálnych vzťahov a získavanie nových obchodných príležitostí. Zistite, ako využiť túto najväčšiu profesionálnu sociálnu sieť na svete na získanie nových obchodných príležitostí. Povieme si, ako optimalizovať svoj profil, vytvárať pútavý obsah a efektívne využívať LinkedIn na dosiahnutie vašich cieľov.

konferencia MoneyFestZdroj: konferencia MoneyFest

Zdroj: konferencia MoneyFest

Atraktívnou časťou konferencie je expo zóna, kde sa môžete tešiť na 27 vystavovateľov naprieč finančným sektorom. Expo zóna bude k dispozícii od 8:00 do 18:00 hod.  Celý deň bude pre našich návštevníkov jedinečným zážitkom – privíta ich DJ, ktorý sa postará o uvoľnenú atmosféru počas konferencie. Naživo si môžete pozrieť úplne nový elektrický Porsche Macan, zažiť networking s našimi vystavovateľmi a zapojiť sa do súťaže o skvelé ceny so spoločnosťou Amundi.

Celý deň na konferencii je jednoducho k nezaplateniu. Vstupenky začínajú od 40 EUR, pričom každý účastník získa prístup nielen k prednáškam a diskusiám, ale aj k interaktívnym workshopom a zážitkovému networkingu. Pre tých, ktorí si chcú dopriať ešte viac, sú k dispozícii VIP vstupenky, ktoré zahŕňajú prístup na exkluzívnu afterparty a ďalšie benefity. Nezmeškajte príležitosť byť súčasťou komunity, ktorá formuje budúcnosť financií – MoneyFest 2024 je miestom, kde sa budú tvoriť nové nápady a prepojenia.

Tešíme sa na Vás, dovidenia na MoneyFeste!

Pre viac informácií a registráciu navštívte  www.konferenciamoneyfest.sk.

QR kód na vstupenky

MoneyFest vstupenkyZdroj: konferencia MoneyFest

Značky: