Spoločnosť Creative Technology uviedla Sound Blaster PLAY! 4, vreckový USB DAC obohatený o nové funkcie na komunikáciu.

Vďaka novej súprave SmartComms (pre Windows), Sound Blaster PLAY! 4 prichádza s radom inteligentných komunikačných funkcií, ako sú VoiceDetect a obojsmerné potlačenie hluku. Konferenčný hovor je vďaka tomu bezproblémový pre ľudí pracujúcich z domu.

Pomocou Sound Blaster PLAY! 4 je online komunikácia inteligentnejšia

Pomocou Sound Blaster PLAY! 4 je online komunikácia inteligentnejšia. Zdroj: Creative

Najnovšia funkcia VoiceDetect umožňuje hovoriť voľne bez prerušovania, keďže tlačidlo mute sa prepne na základe detekcie hlasu. Mikrofón sa teda zapne hneď ako deteguje hlas používateľa a automaticky sa vypne, keď používateľ dohovorí. Nie je teda potrebné manipulovať so žiadnymi tlačidlami a môžete sa sústrediť na samotnú konverzáciu.

Na druhej strane funguje šikovná funkcia obojsmerného potlačenia hluku, ktorá redukuje nežiadúce zvuky na pozadí pri online hovoroch na oboch stranách. NoiseClean-in pre prichádzajúci zvuk a NoiseClean-out pre odchádzajúci zvuk. Zreteľne tak počujete iba hlasy používateľov počas konverzácie.

Napriek malým rozmerom prichádza toto zariadenie s 24-bitovým / 192 kHz rozlíšením. Prináša vylepšenie zvuku, ktoré je jasnejšie a bohatšie ako v minulosti. Použiť ho môžete aj na vylepšenie zvukovej kvality hudobného, ​​filmového a herného obsahu a to pomocou funkcií Bass Boost a Dynamic EQ.

Okrem toho máte prístup k renomovanému zvukovému modulu Sound Blaster Acoustic Engine, ktorý ponúka technológie na spracovanie zvuku, ako napríklad Surround imersion a CrystalVoice.

Ku všetkým týmto funkciám má pohodlný prístup úplne nová aplikácia Creative, čo je softvérová platforma s integrovaným používateľským rozhraním pre rôzne produkty od tejto firmy.

Sound Blaster PLAY! 4 je ľahko nastaviteľný a kompatibilný na viacerých platformách – od PC, Mac po PS5, PS4 a Nintendo Switch. V spojení so šikovnými novými funkciami na inteligentnejšiu komunikáciu a vyššiu prenosnosť je Sound Blaster PLAY! 4 vhodnou voľbou pre ľudí pracujúcich z domu na pracovné hovory.

Sound Blaster PLAY! 4 sa predáva za 29,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.