Prečítajte si tie najzaujímavejšie témy 25. týždňa.

TOUCHIT VÝBER prináša najzaujímavejšie články, ktoré nájdete na jednom mieste. Pokiaľ vám nejaká dôležitá téma počas ostatných dní unikla, určite ju nájdete v našom redakčnom výbere.

1. Najlacnejší model série Galaxy S24 bude mať krajší dizajn

Samsung po rozšírení zariadení s označením FE (Fan Edition), by mal čoskoro predstaviť lacnejšieho zástupcu tohtoročnej vlajkovej série Galaxy S24, ktorý bude niesť označenie Galaxy S24 FE. Iba nedávno bol odhalený prvý prvok výbavy, ktorým je 1/1,57″ senzor ISOCELL GN3 s rozlíšením 50 Mpx a 1,0 μm pixelmi. Ten sa doteraz stihol osvedčiť v modeloch série Galaxy S24, Galaxy S23 alebo aj minuloročnom modeli Galaxy S23 FE

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

2. Xiaomi HyperOS 2.0: Vieme, kedy Xiaomi smartfóny získajú veľkú aktualizáciu

Operačný systém Xiaomi HyperOS bol predstavený v prvej verzii ešte koncom minulého roka. V čase predstavenia nahradil prvotný produkt spoločnosti a dlhoročnú nadstavbu operačného systému zvanú MIUI. Xiaomi s novou verziou operačného systému postaveného na Androide 14 získalo obrovský úspech a mnohí používatelia si zmenu po aktualizácii len pochvaľujú.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

3. Windows 11: Čo sa zmenilo a chystá?

Ponuka Štart je zatiaľ iba v beta verzii a je pre insiderov. Novinku si teda nemôžete bežne vyskúšať a v Štarte ju nemáte implementovanú. Ide o možnosť vytvorenia zástupcu konkrétnej aplikácie tým, že ju z otvorenej ponuky potiahnete metódou Drag&Drop na Panel úloh. Môžete si tento postup vyskúšať v najnovšej verzii Windows 11. Pre bežných používateľov tento postup zatiaľ nefunguje. Informácie o zlepšenej ponuke Štart priniesol web TechSpot.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

4. Nová skladacia Motorola Razr bude predstavená už o pár dní

Motorola čoskoro predstaví nové skladacie telefóny. Naznačuje to upútavka na sociálnej sieti Instagram, ktorá zobrazuje skladacie smartfóny a dátum 25. jún 2024.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

5. Android Auto dostáva nový dizajn

Google vydal novú verziu systému Android Auto, ktorá sa tentokrát vo veľkej miere sústredí na dizajn. Ako to však pri systéme pre automobily býva zvykom, spoločnosť nezverejnila žiadne detaily, ktoré by odhaľovali detaily aktualizácie Android Auto. V každom prípade sa okrem nového dizajnu ikon do Android Auto dostali zmeny zamerané na zvýšenie bezpečnosti a používateľského zážitku

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

6. Ako si nastaviť nový Garmin Connect

Pokiaľ používate Garmin hodinky, možno ste si už zvykli na vynovenú aplikáciu Garmin Connect. Alebo aj nie. Nech už patríte do ktorejkoľvek z týchto dvoch skupín, v tomto článku (a vo videu) vám poradím, ako si aplikáciu prispôsobiť tak, aby vám vyhovovala čo najviac.

Viac o tejto téme sa dočítate v článku nižšie:

Prečítajte si aj:

Značky: