Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chceš poriadne štuple? Máš ich mať. A nie len tak hocijaké. Bezdrôtové štýlovky od značky LAMAX ťa nakopnú parádnym zvukom kedykoľvek behom dňa.

Spoločnosť LAMAX Electronics (LAMAX), úspešný výrobca kvalitnej audiovizuálnej elektroniky, predstavuje bezdrôtové štuple unikátnych parametrov. Mrkni na to, ako malý kúsok techniky dokáže veľké veci. Bez kompromisov.

Otravujú ťa veľké náhlavné súpravy a káble? Chceš maximálne pohodlie bez obmedzenia? Potom pre teba máme dvoje slúchadlá. Je len na tebe, ktoré si vyberieš. Ako LAMAX Dots2 Touch, tak LAMAX Trims1 padnú každému, majú štýl, a hlavne parádny sound. Chceš vedieť viac? Tak čítaj ďalej.

LAMAX Dots2 Touch

Nech si už kdekoľvek, s LAMAX Dots2 Touch budeš vždy v pohode a dobre naladený. Počúvaj tracky, podcasty alebo volaj bez drôtov a v maximálnej možnej kvalite. S dotykovým ovládaním prostredníctvom technológie Bluetooth 5.0 cez smartphone máš skladby plne pod kontrolou. K tomu dostaneš parádne puzdro, ktoré štuple nabíja aj bezdrôtovo, takže pohoda a ty máš vo vrecku až 36 hodín počúvania bez nabíjačky. Keď predsa len šťava dôjde, spoznáš to včas vďaka indikátoru batérie. Slúchadlá potom nabiješ cez USB-C za 2 hodiny.

LAMAX Dots2 Touch pripojíš v sekunde k telefónu a počúvaš. Meniče podporujú kodeky AAC a SBC. Top kvalita zvuku je tak zaručená. K tomu ešte pridaj technológiu BeatBass® a nie je čo riešiť. Uši sa ti rozhodne neunavia a počúvanie ťa fakt bude baviť. S dosahom až 10 metrov sa kľudne môžeš od telefónu vzďaľovať, bez toho, aby ťa rušili výpadky. To sa hodí napríklad vo fitku. Skrátka jazda ako hrom.

Parádne na tom všetkom je intuitívne ovládanie bez tlačidiel, podpora Siri a Google Asistenta a samozrejme luxusný minimalistický dizajn. Slúchadlá, hoci sú menšie ako tie od konkurencie, parádne sadnú, a tak nemusíš mať strach, že ich stratíš.

Slúchadlá sú na oficiálnom e-shope značky za skvelých 44,90 euro.

LAMAX Trims1

S LAMAX Trims1 zažiješ podobne parádnu bassovú jazdu ako s vyššie uvedeným modelom, a to vďaka technológii BeatBass®. V krabičke dostaneš rovno tri veľkosti štupľov. Vyskúšaj ich a vyber si tie, ktoré ti padnú najlepšie! Či už si pustíš čokoľvek, kryštalicky čistý zvuk ťa presvedčí, že si na tej správnej vlne.

Bez výpadkov a zádrhov môžeš počúvať na vzdialenosť až 10 metrov. Žiadne drôty, len a len sloboda. K tomu stačí Bluetooth 5.0 a kodekové technológie AAC a SBC. LAMAX Trims1 vydržia na jedno nabitie až 6 hodín a vďaka unikátnemu dobíjaciemu puzdru môžeš počúvať až 24 hodín, nech už si kdekoľvek.

Puzdro tak doma len dobiješ a ideš nanovo. A keď ide do tuhého, slúchadlá môžeš vzpružiť prostredníctvom USB-C konektoru.

Trims1 sú perfektné štýlovky, ktoré nasadíš a počúvaš. Jedinú starosť, ktorú budeš mať je, či zvoliť čierne alebo biele. O párovanie sa nestaraj, mobil a slúchadlá sa nájdu. Ovládanie je intuitívne a kamarátiť sa môžeš so Siri alebo Google Asistentom. Skrátka počúvaj, volaj a užívaj!

Slúchadlá kúpiš na oficiálnom e-shope značky za skvelých 39,90 euro.

Značky: