Maska TIN’SECRET je určená na regeneráciu pleti a jej omladenie.

Stačí 15 minút každodenného ošetrenia a dostavia sa výsledky. Využíva len studené LED svetlo a neemituje žiadne UV žiarenie. Celkovo čistí pleť, zjednocuje farbu pleti, redukuje červenkasté škvrny, zjemňuje pleť, redukuje akné, zlepšuje vypnutie pleti, odďaľuje starnutie pleti, redukuje vrásky, revitalizuje a omladzuje pokožku, regeneruje bunky a spevňuje pleť do hĺbky.

Zariadenie je vyhotovené z plastu s priezorom na oči. Nabíja sa cez microUSB port a váži len 67,5 gramu. Nasadzuje sa tvár a obsahuje oceľovú strunu, ktorá ju pritláča k tvári. Vo vnútri sa nachádza 32 LED diód, pričom vy ovplyvňujete, aký typ procedúry sa bude realizovať. Každá z procedúr využíva inú vlnovú dĺžku a svetlo preniká do rôznych štruktúr pleti, kde spôsobuje stimuláciu buniek, zaktivuje ich a pleť zostáva hydratovanejšia, vláčnejšia a zjednotí sa.

Červené LED svetlo stimuluje regeneráciu kožného tkaniva, čím aktivuje tvorbu kolagénu a redukuje tvorbu vrások. Oranžové LED svetlo spôsobí, že tvár je hebkejšia, redukuje sčervenanie na pleti a redukuje biele či tmavé škvrny. Modré LED svetlo sa používa pri liečbe rozšírených pórov a akné, redukuje množstvo kožného mazu a zlepšuje vzhľad mastnej pleti.

Maska je mäkká, veľmi pohodlná na nosenie a obsahuje aj silikónový držiak na nos.

Cena: 89 €

Zapožičal: www.cool-mania.eu

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.