Lenovo ThinkPhone od spoločnosti Motorola prichádza s výkonnými parametrami a bezproblémovou integráciou so zariadeniami ThinkPad

Lenovo ThinkPhone od spoločnosti Motorola je navrhnutý, aby firmám priniesol smartfón s rovnakou dôveryhodnou kvalitou a spoľahlivosťou, akú majú všetky zariadenia značky Lenovo Think. Už roky je ThinkPad zameraný na riešenie problémov zákazníkov prostredníctvom inovatívnej technológie, dôveryhodnej kvality a účelného dizajnu. ThinkPhone predstavuje najlepší doplnok k notebookom ThinkPad.

ThinkPhone je kombináciou mobilných inovácií spoločnosti Motorola a dlhoročného poslania spoločnosti Lenovo poskytovať zákazníkom bezpečnostné riešenia. Toto zariadenie prichádza s výkonnou sadou prémiových špecifikácií v kombinácii s jedinečným dizajnom, pričom sa bezproblémovo integruje s počítačom ThinkPad, ako je napríklad najnovší ThinkPad X1 Carbon Gen 11, ktorý tiež obsahuje niekoľko bezpečnostných vylepšení.

ThinkPhone ponúka kompletný balík bezpečnostných a podporných funkcií, ktoré poskytujú bezproblémovú ochranu a plnú spravovateľnosť podporovanú platformou ThinkShield.

IT organizácie si môžu byť isté, že zariadenia ich spoločnosti sú chránené vstavaným pokročilým hardvérovým a prémiovými bezpečnostnými riešeniami na báze umelej inteligencie, ako napríklad Moto Threat Defense. Okrem toho môžu organizácie jednoducho nasadiť telefóny ThinkPhone koncovým používateľom pomocou funkcie Zero Touch a spravovať celú svoju flotilu smartfónov ThinkPhone pomocou riešení správy zariadení, ako sú Moto OEMConfig a Moto Device Manager.

Zdroj: Lenovo

Bezpečnostné funkcie a prepojenie s počítačom

ThinkPhone sa dodáva aj s aplikáciou Moto Secure, ktorá slúži ako centrum pre položky súvisiace s bezpečnosťou a ochranou súkromia. V kombinácii s Moto OEMConfig alebo Moto Device Manager môžu systémoví administrátori na smartfónoch ThinkPhone na diaľku konfigurovať funkcie Moto Secure, od nastavení uzamknutej obrazovky cez sieťové upozornenia až po šifrovanie rozloženia pinov.

ThinkPhone navyše prichádza s Moto KeySafe, samostatným procesorom bežiacim na systéme Android, ktorý pridáva ďalšiu vrstvu zabezpečenia na lepšiu ochranu najcitlivejších údajov v smartfóne. Izoluje PIN kódy, heslá a kryptografické kľúče a ukladá ich v prostredí odolnom voči neoprávnenej manipulácii, čím chráni údaje zvnútra.

Telefón disponuje certifikáciou MIL STD 810H. Je vyrobený z ľahkého aramidového vlákna, ktoré je pevnejšie ako oceľ, s hliníkovým rámom leteckej kvality a sklom Gorilla Glass Victus, takže ľahko znáša nárazy a pády z výšky až do 1,25 metra. ThinkPhone má certifikáciu IP68 a je navrhnutý tak, aby odolal prachu a ponoreniu do vody s hĺbkou až 1,5 metra po dobu 30 minút.

ThinkPhone má tiež ikonické, prispôsobiteľné červené tlačidlo na bočnej strane pre okamžitý prístup k najdôležitejším firemným a súkromným aplikáciám. Vo výbave je aj konektivita Think 2 Think poháňaná technológiou Ready For, súborom produktívnych skúseností, ktorý umožňuje koncovým používateľom v podnikoch využívať bezproblémovú integráciu zariadení ThinkPhone a ThinkPad. Medzi nástroje Think 2 Think patria:

  • Okamžité pripojenie: Smartfón a počítač bezproblémovo zistia, keď sú nablízku pripoja sa cez Wi-Fi.
  • Zjednotená schránka na dokumenty: Bezproblémový prenos skopírovaného textu alebo najnovších fotografií, naskenovaných dokumentov a videí medzi zariadeniami vložením do akejkoľvek aplikácie v cieľovom zariadení.
  • Zjednotené upozornenia: Upozornenia z telefónu sa okamžite zobrazujú v Centre akcií systému Windows. Kliknutím na upozornenie sa automaticky spustí príslušná aplikácia telefónu na obrazovke počítača.
  • Práca so súbormi: Jednoducho presúvajte súbory medzi smartfónom ThinkPhone a počítačom.
  • Streamovanie aplikácií: Otvorte akúkoľvek aplikáciu Android priamo v počítači.
  • Pokročilá webkamera: Využite výhody výkonných kamier smartfónu ThinkPhone a funkcie umelej inteligencie a bezproblémovo ho používajte ako webkameru na všetky videohovory.
  • Rýchly hotspot: Pripojte sa k internetu jedným kliknutím priamo z počítača a využite 5G konektivitu smartfónu ThinkPhone.

Integrácia od Microsoftu

ThinkPhone bude dodávaný s predinštalovanými mobilnými aplikáciami Microsoft 365, Outlook a Teams a spoločnosti Motorola a Microsoft tiež spolupracujú na sprístupnení ďalších zážitkov vrátane pridania funkcie push-to-talk prostredníctvom ikonického červeného tlačidla smartfónu ThinkPhone, ktoré používateľom umožňuje okamžitú komunikáciu v aplikácii Walkie Talkie prostredníctvom Microsoft Teams.

Obe spoločnosti spolupracujú na tom, aby uľahčili zamestnancom byť produktívnejšími odkiaľkoľvek prostredníctvom streamovania pracovných plôch Windows priamo do zariadení ThinkPhone. Zamestnanci budú môcť používať svoj ThinkPhone na bezpečnejší prístup k svojim personalizovaným aplikáciám Windows, obsahu a nastaveniam, aby mohli urobiť viac práce, nech už pracujú kdekoľvek.

Aby si používatelia udržali špičkový výkon aj počas nasledujúcich rokov, je tento smartfón poháňaný mobilnou platformou Snapdragon 8+ Gen 1. S touto platformou sa všetko otvára okamžite a aj tie najnáročnejšie pracovné postupy prebiehajú hladko. ThinkPhone je vybavený technológiou 5G a kompatibilitou s Wi-Fi 6E, čím uvoľňuje silu nového štandardu 6GHz Wi-Fi, ktorý poskytuje najrýchlejšie dostupné rýchlosti internetu.

ThinkPhone prichádza so 6,6-palcovým pOLED FHD+ displejom. Vďaka veľkej batérii zákazníci získajú viac ako 36 hodín výdrže batérie, aby zostali v spojení bez ohľadu na to, ako ďaleko cestujú. Keď príde čas na dobitie, Thinkphone sa dodáva so 68W univerzálnou nabíjačkou TurboPower, ktorá našim zákazníkom poskytne energiu na celý deň len za niekoľko minút nabíjania. Táto ľahká, vrecková nabíjačka je taká výkonná, že dokáže nabíjať aj notebook alebo akékoľvek zariadenie s rozhraním USB-C.

Spoločnosť Motorola toto výkonné zariadenie doplnila o pokročilý fotoaparát s 50 Mpx snímačom a technológiou Ultra Pixel, ktorý poskytuje špičkovú kvalitu obrazu pri každom videohovore bez ohľadu na svetelné podmienky. Tento vlajkový fotoaparát s technológiou Ultra Pixel je ideálny na oživenie aj tých najmenších detailov, pretože zachytáva fotografie s 32x väčším počtom zaostrovacích pixelov, presnejšie snímky projektov, poznámok a náčrtov – všetko s neuveriteľnou čistotou a detailmi.

Dostupnosť zariadenia

Lenovo ThinkPhone od spoločnosti Motorola bude v najbližších mesiacoch dostupný v USA, Európe, Latinskej Amerike, na Blízkom východe, v Austrálii a vo vybraných krajinách Ázie. Cena bude zverejnená.

Značky: