Naznačujú to aj prvé známe parametre, ktoré zahŕňajú 90 W káblové nabíjanie a revolučnú technológiu chladenia.

Potenciál tohto zariadenia naznačujú aj obrázky telefónu. Podľa webovej stránky XDA-Developers sa telefón objavil v marketingovom videu, ktoré odhaľuje jedinečný a odvážny dizajn. Obidva fotoaparáty (64 + 16 Mpx) sú umiestnené takmer v strede zadnej steny a selfie fotoaparát (20 Mpx) je skrytý vo vyskakovacom mechanizme v bočnej stene.

Lenovo Legion herný smartfón

Lenovo Legion herný smartfón, Zdroj: XDA-Developers

Smartfón je zjavne navrhnutý tak, aby sa držal vodorovne, a preto sú aj fotoaparáty na tomto neobvyklom mieste. Vyskakovací mechanizmus je označený logom Legion. Takisto je možné vidieť aj dvojitý LED blesk v presnom strede telefónu, priamo nad hviezdou Legion.

Podľa promo akcie sa budú na tele zariadenia nachádzať dva USB-C porty, z ktorých bude druhý na boku, aby sa smartfón mohol nabíjať aj počas hrania a neovplyvňoval pohodlné držanie. Podľa očakávania sa na tele nachádzajú dva reproduktory pre stereofónny zvuk, ktorý by mal byť veľmi kvalitný. 

Exkluzívny zdroj tvrdí, že telefón bude mať interné úložisko UFS 3.0, RAM pamäť LPDDR5 a obnovovaciu frekvenciu obrazovky 144 Hz a až 270 Hz vzorkovanie dotyku. Aj keď je pravdepodobné, že telefón bude dodávaný s Androidom 10 a nadstavbou ZUI 12, tak smartfón sa bude predávať s označením nadstavby OS Legion, kvôli úpravám pre mobilné hranie.

Zdroj: XDA-Developers

Prečítajte si aj:

Ako na bezpečné zmazanie dát (1. časť): Nedeštruktívna cesta

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.