11,5-palcový tablet na zábavu s ôsmimi reproduktormi JBL pumpuje kvalitnú hudbu pre lepší zážitok z počúvania

Spoločnosť Lenovo predstavila tablet na zábavu. Lenovo Tab Plus poskytuje kvalitný zvukový zážitok s reproduktormi JBL s Hi-Fi matricovou štruktúrou s podporou Dolby Atmos. 11,5-palcový tablet, navrhnutý pre milovníkov hudby, dopĺňa prémiový zvuk o 2K displej pre živý obraz a nastaviteľný stojan.

Inšpirácia v každom tóne

Hudobný výkon má 26 W s celkovým objemom 22 cm3 a tablet tak vdýchne život do spálne alebo obývačky hlbšími, výraznejšími basmi a čistejšími výškami. Pri použití slúchadiel podporuje zvuk s vysokým rozlíšením s frekvenciou 24 bitov a 96 kHz.

Pre maximálnu funkčnosť tabletu a audiosystému sa Lenovo Tab Plus premení na Bluetooth reproduktor, ktorý si môžete zobrať kdekoľvek a je prepojený napr. so smartfónom. Pre maximálne prispôsobenie ekvalizéru sa dodáva s personalizovaným ovládaním hlasitosti aplikácie, ktoré vám umožní doladiť nastavenia zvuku. Vďaka ovládaniu hlasitosti aplikácií tablet automaticky zvýši hlasitosť, keď je otvorená vaša obľúbená hudobná alebo podcastová aplikácia, zníži zvuk, keď je zvolený prehliadač, a podobne.

Kompletný zážitok

Obrazovka s certifikátom TUV prechádza testovaním, ktoré zaručuje nízku hladinu modrého svetla a obmedzenie blikania pre optimálne pohodlie očí. Aby bola zaistená dlhá zábava na cestách, je tablet vybavený 8 600 mAh batériou, ktorá zvládne streamovanie až 12 hodín a 45 W rýchlym nabíjaním, ktoré dobije batériu za 90 minút.

Najnovší Lenovo tablet na zábavu poháňa procesor MediaTek Helio G99, ponúka až 256 GB vstavaného úložiska s možnosťou rozšírenia pomocou karty MicroSD a je odolný voči vode a prachu podľa štandardu normy IP52. Je vybavený tak, aby ste z jeho displeja mohli pohodlne čítať elektronickú knihu. Prostredníctvom pohotovostného režimu sa môže premeniť aj na digitálny fotorámik alebo hodiny. Pohotovostný režim sa automaticky aktivuje, keď sa Lenovo Tab Plus nepoužíva a nabíja v režime na šírku pomocou stojana.

Aktualizácie operačného systému sú na 2 roky, k tomu 4 roky bezpečnostných záplat, teda do júna 2028. K dispozícii je služba Lenovo Premium Care pre individuálnu technickú podporu a Lenovo Accidental Damage Protection One pre bezpečnosť proti náhodnému pádu alebo poliatiu. Tablet je kompatibilný s perom Lenovo Tab Pen Plus, nástennou nabíjačkou Lenovo 68 W USB-C, bezdrôtovou klávesnicou Lenovo Multi-Device Wireless Keyboard a ochranným puzdrom vyrobeným z materiálu Dupont Tyvek a PU kože.

Cena: 270 eur

Produktové špecifikácie

 Lenovo Tab Plus
ProcesorMediaTek G99 Octa Core
OSAndroid 14, (aktualizácie na 2 roky so 4 rokmi bezpečnostných záplat až do júna 2028)
Pamäť58+128GB / 8+256GB Rozšíriteľné o MicroSD card
Displej11.5”. 2K (2000 X 1200) LCD 90 Hz obnovovacia frekvencia 400 nitov svietivosť
Rozmery268,3 x 174,25 x 7,77 / Bump 13.58
Váha650 gramov so stojanom
KameraPredná: 8 MP, fixed focus Zadná: 8 MP, auto focus
Audio8x JBL reproduktory ladené s Dolby Atmos
Konektivita802.11 a/b/g/n/ac: Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2
SenzoryAccelerometer (G) Sensor/ Ambient-light Sensor/ Gyroscope
PortyUSB Type-C 2.0 (Nabíjanie/ Digital Audio) 3.5mm Audio Jack Slot na MicroSD kartu
Batéria8600 mAh až 12 hodín streamovania, 45 W rýchle nabíjanie
FarbaLuna Grey
Kompatibilné príslušenstvoLenovo Tab Pen Plus Lenovo Tab Plus obal Lenovo 68W USB-C nástenná nabíjačka Lenovo Multi-Device Wireless Keyboard

Značky: