Lenovo vylepšilo svoj prémiový konvertibilný notebook.

Lenovo predstavilo ďalšiu generáciu notebooku radu Yoga, ktorý pred pár rokmi odštartoval formát konvertibilných zariadení. Nová Lenovo Yoga C930 ponúka na prvý pohľad presne to, čo od nej očakávate. Prináša však niekoľko šikovných vylepšení dizajnu.

V prvom rade sa zmenil dizajn a zaoblenie bočných hrán. Vďaka tomu vyzerá notebook štýlovejšie aj v režime tabletu. Vtedy jeho dve časti tvoria pekné schodíky. Ďalším vylepšením je zakomponovanie reproduktorov do pántu, ktorý umožňuje otočenie displeja o 360°. Ďalšie reproduktory sú umiestnené aj v spodnej časti zariadenia, avšak reproduktory v pánte zabezpečujú to, že zvuk na vás smeruje bez ohľadu na to, akým spôsobom novú Yogu používate.

Lenovo Yoga C930

Lenovo tiež chválime za vytvorenie šachty pre dotykové pero. To vďaka tomu nestratíte, môžete ho so sebou prenášať priamo v notebooku. Nechýba ani snímač odtlačkov prstov a krytka pre webkameru, takže si súkromie môžete postrážiť aj bez nutnosti kameru prelepovať.

Nová Yoga ponúkne procesory Intel Core 8. generácie, tenké a ľahké šasi a zvukové technológie Dolby Atmos a 13,9-palcový Dolby Vision HDR displej s rozlíšením až do 4K.

Lenovo Yoga C930

Zdroj: Lenovo

Prečítajte si aj:

Lenovo ThinkPad X1 Extreme sľubuje extrémnu odolnosť aj špičkové technológie

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit

Komentáre sú uzavreté