Lenovo predstavilo nové tváre kampane, ktoré budú používať notebooky tejto značky.

Notebooky využíva pri práci alebo osobnom živote už takmer každý. Stále máme od nich rozličné očakávania. Zatiaľ čo niektorí siahajú po tých najľahších a najtenších, mnohí pozerajú v prvom rade na výkon. Notebooky Lenovo Yoga si kladú za cieľ priniesť takpovediac všetko v jednom, minimálne dva v jednom. V niektorých prípadoch notebook aj režim tabletu zároveň.

Lenovo Yoga boli prvýkrát predstavené na trhu takmer 10 rokov dozadu. Konvertibilné notebooky boli vynálezom v čase, kedy si už každý myslel, že nič nové sa vymyslieť nedá. Za takmer dekádu pôsobenia na trhu prešla značka Yoga mnohými zmenami a inovátori neustále pracujú na jej zdokonaľovaní. Momentálne je na trhu široká škála modelov rôznych generácií. Na pohľad je vidno, že sa výrobca vybral cestou tenšieho dizajnu a zvyšovania výkonu v malom tele.

Ambasádori značky Lenovo Yoga

Moderátorka, Veronika Cifrová – Ostrihoňová bude používať notebook Yoga Slim 9i, ktorý je podľa nej vhodný pre technicky menej zdatného človeka. Otázkou teraz ale zostáva, ktorý notebook dnes tento parameter nespĺňa.

Yoga Duet 7i ako konvertibilný notebook s odnímateľnou klávesnicou a tablet v jednom bude používať travel blogger a fotograf Šimon Snopek. Najmä pre jeho nízku hmotnosť a rozmery, ktoré sú pri cestovaní dôležitým faktorom.

Notebook Yoga Slim 7 Pro bude používať fotograf a tvorca videí Miňo Debnár. Takisto kvôli nízkej hmotnosti ale aj výkonu na úpravu fotiek alebo videa.

Fashion bloggerka a stylistka Mirka Dobiš (Fashion Spy) bude používať model Yoga Slim 7, ktorý je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach, vyzerá zároveň aj ako módny doplnok.

Mária „Hula“ Valenčíková, maliarka a umelkyňa, ktorú preslávila jej abstraktná a portrétová tvorba, bude používať Yoga 9i vďaka zabudovanému peru a možnosti používať ho na kreslenie v režime tabletu.

Simona Kozerawski, úspešná fitnes trénerka, bude používať Yoga Slim 7 práve vďaka možnosti preklopenia do režimu tabletu a zapisovaniu si poznámok perom priamo na displej popri tréningoch.

Prečítajte si aj:

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.