Bez zmeny mesačného poplatku.

Internetová televízia Lepšia.TV rozšírila za posledné 2 mesiace svoju ponuku o 11 nových TV kanálov, čím prekročila hranicu 100 TV kanálov v základnom balíčku.

Pýchou služby je nový exkluzívny TV kanál Love Nature, ktorý sa venuje exotickej prírode, divokým zvieratám a divočine. Ponúka najväčšiu svetovú knižnicu prírodovedeckých programov v HD kvalite. Pozornosť púta tiež novinka Golf Channel.

Pre najmenších divákov sú určené dva detské TV kanály – Duck TV pre deti od 6 do 24 mesiacov a pre ich starších súrodencov je k dispozícii Duck TV Plus. TV kanál English Club má zjednodušiť učenie sa anglického jazyka pre dospelých a deti a novinkami sú aj Superyacht TV o luxusných jachtách, hudobný kanál Music box a Trojka. Ten je dokonca dostupný vo Full HD.

Lepšia.TV vo Full HD

Kvalitu TV kanálu v službe Lepšia.TV si môžete skontrolovať v jeho logu, v pravom hornom rohu

Lepšia.TV tiež ponúka trojicu prémiových programov a to Československo, Be2CanFilm Europe. Všetky sú vysielané v HD rozlíšení. Československo vysiela všetku tvorbu (filmy, dokumenty a iné) z celého obdobia existencie Československa (1918-1992).

Be2Can Channel je prémiový filmový kanál, ktorý vysiela najprestížnejšie filmové prehliadky filmových festivalov v Benátkach, Berlíne, Cannes, Toronte a ďalších. Film Europe Channel prináša najzaujímavejšie filmy takmer z 50 krajín európskeho kontinentu so špičkovými režisérskymi a hereckými osobnosťami.

Lepšia.TV tiež zvýšila kvalitu vybraných TV kanálov. Vo Full HD môžete odteraz sledovať už spomenutú Trojku, ale aj TV kanály mňam, Hobby TV, ČT Sport, Nova Sport 1, Prima Cool, Nova Cinema, Prima, Nova, ČT1, ČT1 JM a ČT1 SM.

Full HD kvalitu si môžete aktivovať v nastaveniach, príslušné TV kanály vás na dostupnosť tejto kvality upozornia popisom pri logu. Služba Lepšia.TV je dostupná za poplatok 7,39 eur mesačne. Vyskúšať si ju môžete za 10 centov za prvý mesiac, v rámci ktorého získate aj balíček HBO.

Lepšia.TV vo Full HD

Full HD kvalitu v službe Lepšia.TV si môžete aktivovať v nastaveniach

Zdroj: TS Lepšia.TV

Prečítajte si aj:

Služba Lepší.TV: Otestovali sme ďalšiu internetovú televíziu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit