Zľavu môžete získať aj vtedy, keď máte v Orangei iba pevný internet a nič iné.

Orange oznámil letnú ponuku, ktorá sa týka služieb pevného internetu. Tie môžete od 30. júna 2021 získať so zľavou, pričom podmienky sú nasledujúce.

Extra zľava v kombinácii s inou službou

Zľavu až do výšky 4 eur mesačne (v prípade variantu Premium, alebo 2 eur mesačne v prípade variantu Basic alebo Optimal) z mesačného poplatku za internet môžete získať, ak si od 30. júna k svojmu hlasovému paušálu aktivujete akýkoľvek pevný internet od Orangeu alebo si vylepšíte svoj existujúci a spojíte si ho do Love balíka.

Extra zľava sa bude odrátavať automaticky až počas 20 mesiacov. Ak si k balíku hlasu a pevného internetu v rámci Love balíka aktivujete aj televíziu, získate pre seba a svojich blízkych v skupine Navzájom zadarmo po 3 GB mobilných dát.

Zľava pre každého

Zľavu z mesačného poplatku za internet však môžete získať, aj keď máte v Orangei iba pevný internet samostatne. Ak sa rozhodnete si ho aktivovať v rámci letnej ponuky, automaticky získate zľavu počas prvých 20 mesiacov, a to vo výške 1,50 eura.

Ponuka platí s viazanosťou 24 mesiacov. Podrobnosti o aktuálnej ponuke služieb nájdete aj na www.orange.sk.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange láka na pravidelné dobíjanie Prima karty: Ponúka tieto benefity

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit