Výhody môžete získať od 30. júna 2021.

Orange spustil akciu, ktorou motivuje k pravidelnému dobíjaniu kreditu na Prima kartách. Takýmto spôsobom môžete získať niekoľko výhod:

  • Nekonečné víkendové volania v sieti Orange
  • Nekonečné víkendové správy v sieti Orange
  • Víkendové dáta 10 GB

Funguje to nasledovne – ak si počas 30 dní od prvého dobitia kreditu, ktoré je v minimálnej sume 7 eur, opätovne dobijete kredit a to vo výške aspoň 10 eur, Orange vám do 24 hodín automaticky aktivuje prvú odmenu – Nekonečné víkendové volania v sieti Orange, ktorej platnosť je 30 dní.

Ak si do 30 dní od posledného dobitia opätovne dobijete kredit vo výške aspoň 10 eur, platnosť prvej odmeny sa predĺži a navyše získate aj Nekonečné víkendové správy v sieti Orange.

Ak si následne počas ďalších 30 dní dobijete svoj kredit minimálnou sumou 10 eur, automaticky získate aj Víkendové dáta 10 GB a môžete tak využívať všetky tri odmeny naraz.

Až 10 GB dát za 10 eur

Orange zároveň predlžuje ponuku, v rámci ktorej môžu používatelia predplatených kariet Prima Go a Prima Dáta získať až 10 GB dát za 10 eur. Túto ponuku si môžete aktivovať ako doplnkovú službu, ktorá je dostupná pri kúpe predplatenej karty.

Zdroj: Orange

Prečítajte si aj:

Orange má nový mobilný dátový paušál: Objednáte si ho iba k pevnému internetu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit