Môžete ich získať do 15. septembra 2019.

Po operátoroch 4ka a Telekom oznámilo svoju letnú akciu aj O2. To rozdáva 5 GB dát zadarmo pre všetkých svojich zákazníkov. Bezplatné dáta môžete získať cez mobilnú aplikáciu Moje O2.

Ak používate mobilné služby od O2, 5 GB bonusových dát zadarmo si môžete jednorazovo aktivovať cez mobilnú aplikáciu Moje O2 v čase od 9. júla do 15. septembra tohto roka. Ak aktuálne využívate bonusové dáta z kampane Jazdi zodpovedne, počkajte, až si ich vyčerpáte a následne si môžete aktivovať letných 5 GB dát.

Google Play
App Store

Aplikácia Moje O2 pre Android a iOS

Ďalšie dáta získate za zodpovednú jazdu

O2 tiež do 15. septembra 2019 navyšuje odmenu v rámci kampane Jazdi zodpovedne. Do nej sa môžete zapojiť, keď si stiahnete aplikáciu O2 Extra výhody a začnete používať navigáciu Sygic, ktorá je v O2 Extra výhody priamo integrovaná a monitoruje vašu jazdu.

V rámci tejto kampane môžete získať tradične 1 GB dát zadarmo každý mesiac, do 15. septembra 2019 je to však až 5 GB dát za zodpovednú jazdu. Tá je definovaná priemerným skóre vyšším ako 80 bodov, pričom je potrebné najazdiť aspoň 150 kilometrov s minimálne 10 jazdami nie kratšími ako 500 metrov.

V praxi teda môžete počas leta získať 5 GB dát jednorazovo z aplikácie Moje O2 a tiež zbierať ďalších 5 GB dát zadarmo za zodpovednú jazdu mesačne. Jediným obmedzením je, že v jeden moment môžete čerpať iba jedny bonusové dáta.

Google Play
App Store

Aplikácia O2 Extra výhody pre Android a iOS

Zdroj: O2

Prečítajte si aj:

O2 chce motivovať k zodpovednej jazde: Navigáciou a dátami zadarmo

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit