Spoločnosť vydá v nasledujúcich dňoch aktualizácii pre smartfón LG G7 ThinQ, ktorá odstráni problémy so štartom telefónu.

Spoločnosť LG Electronics v uplynulých dňoch zaregistrovala niekoľko správ od používateľov vlajkového modelu LG G7 ThinQ, u ktorých sa objavuje opakovaný reštart prístroja pri zapínaní. Týka sa to len tých používateľov, ktorí si inštalovali najnovšiu aktualizáciu. LG berie tento stav veľmi vážne a pracuje na softvérovom riešení, ktoré odstráni tieto problémy v nadchádzajúcich dňoch.

Pre majiteľov smartfónov LG G7 ThinQ, ktoré v posledných dňoch trápia problémy so štartom telefónu po nainštalovaní poslednej aktualizácie, sa pripravuje softvérové ​​riešenie, ktoré vráti zariadenie do poslednej funkčnej verzie operačného systému. Aktuálny stav nemá žiadny trvalý vplyv na hardvér telefóne. Ide len o softvérovú záležitosť, ktorá bude odstránená vrátením sa k poslednej funkčnej verzie operačného systému.

Na odstránenie tohto stavu usilovne pracujeme. Naším zákazníkom sa ospravedlňujeme za nepríjemnosti, ktoré spôsobili posledná aktualizácia. Používatelia budú môcť opäť naplno využívať prémiovú funkcionalitu telefónu v priebehu niekoľkých dní “ hovorí Marek Soják z LG Electronics.

Zdroj: LG

Prečítajte si aj:

LG G7 ThinQ zasiahol plošný problém. „Bootloop“ opäť trápi stovky používateľov

Značky: