Niektoré smartfóny LG G7 ThinQ sa od víkendu nedajú používať.

Celý problém sa prejavuje tak, že zariadenie G7 ThinQ po obdržaní aktualizácie a následnom spustení – bootovaní, neustále reštartuje a dostáva sa do tzv. bootloopu. Problém je možné vidieť aj vo videu nižšie. Podľa nášho čitateľa sa tento problém naďalej prejavuje aj po factory resete zariadenia. Po obnovení výrobných nastavení a opätovnej automatickej aktualizácii sa smartfón nedá dokonca už ani vypnúť. V podstate nereaguje na žiadne spôsoby ovládania.

Krátko po zistení problémov podala spoločnosť LG vyhlásenie, v ktorom priznala vážnosť vzniknutej situácie. Vzhľadom na plošný záber problému, dáva jeho vyriešeniu najvyššiu prioritu a chce aj čo najrýchlejšie nájsť príčiny jeho vzniku.

Prvé problémy s modelom G7 ThinQ sa začali objavovať v sobotu ráno a hneď po obdržaní informácií, začalo LG problém vyšetrovať. Pri všetkej snahe a zapojení veľkého množstva ľudí, sa v súčasnosti na dôvod vzniku problému zatiaľ neprišlo. Rovnako spoločnosť nevie poskytnúť informácie, kedy by sa celý problém mohol vyriešiť. Zatiaľ jediným riešením, ako postupovať pri tomto probléme, bude pravdepodobne zaniesť smartfón LG G7 ThinQ k vášmu predajcovi a uplatniť si reklamáciu.

Stretli ste sa s týmto problémom aj pri vašom LG G7 ThinQ?

Zdroj: Tip Čitateľa

Prečítajte si aj:

Recenzia motorola one: Výborný ľudový telefón

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.