Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

LG Electronics prináša na európsky trh revolučný smartfón s variabilným využitím, pre skutočný multitasking, pre pohodlné hranie hier a bohatou konzumácii virtuálneho obsahu. LG G8X ThinQ ponúka inovatívne konštrukciu, ktorú neponúka žiadny iný telefón na svete.

Spoločnosť LG Electronics (LG) oznámila globálne začatie predaja LG G8X ThinQ s pripojiteľným displejom LG Dual Screen. LG G8X ThinQ s odnímateľným LG Dual Screen ponúka spotrebiteľom úplne nový spôsob interakcie, ktorý  vďaka rozšíreniu plochy na dva identické 6,4″ OLED displeje, ponúka bohatší a ľahší multitasking. Dostupnosť na Slovensku bude začiatkom decembra 2019.

Duálna obrazovka LG Dual Screen predstavuje v skutočnosti modul či otváracie puzdro, umožňujúce rozšírenie používateľského prostredia o druhú aktívnu aplikáciu alebo zväčšenie režimu do celoobrazovkového zobrazenia Wide View. Unikátna konštrukcia umožňuje spotrebiteľom byť viac produktívni, rýchlo presúvať obsah medzi obrazovkami alebo jednu z dvoch obrazoviek vyplniť pohodlnú klávesnicou či herným ovládačom LG Game Pad™. Či už posielate textové správy pri súčasnom sledovaní videa, sledujete futbalový zápas z viacerých zdrojov, porovnávate produkty pri online nakupovaní, alebo píšete e-mail pri odkazovaní na prezentáciu, môžete jednoducho a efektívne prechádzať niekoľko aplikácií prostredníctvom dvoch obrazoviek.

LG G8X ThinQ s pripojeným displejom LG Dual Screen, poskytuje väčšiu kontrolu nad najrôznejšími situáciami, kde dva identické OLED displeje skrátka fungujú lepšie ako jeden, čím šetrí nutnosť „preskakovať“ z jednej aplikácie do druhej. Druhou aplikáciu možno zobraziť paralelne na druhej obrazovke. Odpojenie LG Dual Screenu od telefónu LG G8X ThinQ je rovnako jednoduché ako jeho pripojenie, a to len v rámci jednej sekundy.

Obrazovka LG Dual Screen sa môže pochváliť ešte jedným displejom. Tým je vonkajší monochromatický zobrazovač so základnými informáciami, ako sú údaje o čase, dátume, notifikáciách, prichádzajúcich udalostiach a výdrži batérie. Vonkajší kryt tvorí tvrdené sklo Gorilla Glass so zrkadlovým efektom. Vďaka otočnému 360° mechanizmu je LG Dual Screen schopný udržať polohu v akomkoľvek uhle, čo je praktické pre použitie ako herný ovládač pri 120°, mini-notebooku pri 140°, plochom zobrazenie pri 180°, stojane vo 270°, alebo pre tradičné telefonovanie s neaktívnym druhým displejom v uhle 360 ​°.

LG Game Pad™ ponúka pohlcujúci zážitok na duálnej obrazovke počas hrania hier ako nikdy predtým. LG Game Pad™ poskytuje hráčom neobmedzený pohľad na hru na jednej obrazovke a ovládač na druhej, čo dáva možnosť vybrať si ku každej hre iný virtuálny ovládač, či už sa jedná o volant, virtuálny joystick, alebo klávesové ovládanie. LG Game Pad™ je kompatibilný s väčšinou hier.

LG Smart Keyboard umožňuje telefón LG G8X ThinQ s pripojeným LG Dual Screenom transformovať na na mini-notebook. Spodná displej zobrazí pohodlnú virtuálnu klávesnicu cez celú obrazovku, čo uľahčuje písanie textov, úpravy prezentácií, alebo prehľadávanie webu na celej hornej obrazovke.

Najnovší chytrý telefón radu Gseries je vybavený dynamickým 6,4″ OLED FullVision displejom, výkonným predným fotoaparátom s rozlíšením 32MP, pôsobivým dvojitým fotoaparátom a dvoma vyváženými stereofónnymi reproduktormi s výkonom 1,2W. Na finálnom ladení zvukového výstupu sa podieľala britská spoločnosť Meridian. Pohodlné odomykanie vďaka integrovanej čítačke odtlačkov prstov v displeji je tiež novinkou. Veľká 4.000mAh batéria ponúka dostatok energie pre telefón aj LG Dual Screen. Energiu možno dobíjať tiež bezdrôtovo.

„LG G8X ThinQ a LG Dual Screen predstavuje revolúciu vo vnímaní smartfónu v konvenčnom smere. Vďaka druhej obrazovke si užívateľ môže sám definovať, k čomu a akým spôsobom ju využije. Vďaka inovatívnosti môže byť teraz každý súčasťou procesu konverzie mobilných telefónov do niečoho iného, ​​praktickejšieho, ale oveľa cenovo dostupnejšieho,“ povedal Sebastian Rill z českej pobočky LG Electronics. „Pritom používateľ nemusí očakávať kompromis a získa najlepšiu možnú výbavu, napríklad stále populárnejšiu ultra-širokouhlú kameru so záberom 136°, v tomto smartfóne tiež prvýkrát čítačku odtlačkov prstov v displeji a režim kamery s populárnym ASMR módom pre kreatívne relaxačné videozáznamy. LG v roku 2019 posúva hranice inovácií smartfónov ďalej a to pokračuje aj s duálnou obrazovkou LG G8X ThinQ, ktorá je súčasťou predajného balenia.“

LG G8X ThinQ dorazí na slovenský trh začiatkom decembra vo farebnom prevedení Aurora Black za odporúčanú cenu €949 prostredníctvom exkluzívnej ponuky na Alza.sk.

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Kľúčové špecifikácie mobilného telefónu:

  • Čipová sada: Qualcomm Snapdragon 855, Octa-core 2.84 GHz
  • OS: Android 9 Pie
  • Displej: OLED 6,4“ FHD+ FullVision (2340×1080)
  • Pamäť: 6 GB RAM / 128 GB (+ možnosť rozšírenia o microSDXC až 2TB)
  • Fotoaparát:

– Zadný: základná 12MP (78 °) / ultra-širokouhlý 13MP (136 °)

– Predný: 32MP

– Režimy: portrétny režim, manuálny fotoaparát, manuálna kamera, ASMR režim, Action Shot, Štúdiový režim, Nočné videnie a YouTube Live

  • Batérie: 4.000mAh, integrovaná, rýchlonabíjanie, bezdrôtové nabíjanie
  • Rozmery: 159,26 x 75,83 x 8,4 mm
  • Hmotnosť: 192 g
  • Siete: 2G / 3G / 4G / 4G+ / 4,5G
  • DualSIM podporujúce dve aktívne SIM karty
  • Pripojenie: Duálna Wi-Fi / Miracast / MirrorLink / Bluetooth 5 / NFC / USB-C
  • Ďalšie: Snímač odtlačkov prstov v displeji, Hi-Fi Quad DAC, DTS: X 3D Sound
  • Farby: Aurora Black
  • Ostatné: AI CAM / Google Lens / Google Assistant tlačidlo / Atestácia s certifikáciou MIL-STD 810G / IP68

Kľúčové špecifikácie Dual Screenu:

  • Displej: OLED 6,4″ FHD+ FullVision (2340×1080) + vonkajšie 2,1″ Cover Display
  • Voliteľný sklon: 0°- 360°
  • Hmotnosť: 134g
  • Pripojenie: USB-C a POGO Pin

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

Značky: