Novinka v znamení kozmetických úprav.

Tablety boli pred pár rokmi na výslní a uvedenie každého nového modelu sprevádzali ovácie a veľká slávnosť. Možnože v predchádzajúcej vete trochu preháňame, ale faktom je, že vlajkové lode tabletov výraznejšie prezentovali svoju existenciu. Dnes sa uvedenie nových modelov často „odbaví“ nenápadnou tlačovou správou.

Platí to aj v prípade modelu LG G Pad II 10.1, čo je nástupca obľúbeného modelu G Pad. V redakcii sme si obľúbili najmä 8-palcové prevedenie. Novinka má vo výbave 10,1-palcový displej s rozlíšením 1920 × 1200. Výrobca vylepšil procesor, zariadenie využíva štvorjadrový Snapdragon 800. 2 GB operačnú pamäť dopĺňa 16 GB úložisko a slot na micro SD karty. Doplňme hrúbku 7,8 mm, hmotnosť 489 gramov a kapacitu batérie 7400 mAh. Operačný systém je Android 5.1.1.

Tablet ponúka Wi-Fi a LTE verziu a predávať sa bude v bronzovej farbe. Cenu a dátum dostupnosti pre náš trh nepoznáme. Bližšie informácie sa možnože dozvieme na veľtrhu IFA, kde bude zariadenie vystavené.

LG-G-Pad-II-10.1_1

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit