Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá ponuka svojho druhu poskytuje majiteľom inteligentných televízorov LG na celom svete na obmedzený čas zadarmo obsah Apple Originals

Od 16. novembra si budú môcť majitelia LG Smart TV vo viac ako osemdesiatich krajinách používať prvé tri mesiace službu Apple TV+ zadarmo. Akcia sa vzťahuje na všetky kompatibilné 8K a 4K modely LG Smart TV z rokov 2016 až 2021 a je dostupná pre majiteľov televízorov LG, ktorí sa k akcii Apple TV+ prihlásia do 13. februára 2022. 2 Ponuku možno uplatniť jednoducho podľa pokynov na obrazovke obchodu LG Content Store alebo kliknutím na reklamný banner Apple TV+ v domovskej ponuke televízorov LG.

Služba Apple TV+, dostupná na všetkých inteligentných televízoroch LG, je prvou naplno originálnou predplatenou službou a domovom najnápaditejších rozprávačov súčasnosti, keď ponúka oceňovaný a inšpiratívny rad originálnych seriálov a filmov vrátane celosvetového komediálneho hitu Ted Lasso, s Jasonom Sudeikisom, ktorý je okrem predstaviteľa hlavnej postavy taktiež výkonným producentom, seriál The Morning Show s výkonnými producentkami Jennifer Aniston a Reese Witherspoon v hlavných úlohách a epickú ságu o budovaní sveta Nadácia, ktorá je vôbec prvou adaptáciou kultovej románovej série Isaaca Asimova na filmovom plátne. Medzi nové tituly, ktoré budú uvedené tento týždeň, patria Dr. Brain, prvý pôvodný kórejský seriál založený na populárnom kórejskom webovom komikse Hongjacga, a Finch s Tomom Hanksom v hlavnej úlohe, ktorý nadväzuje na celosvetový hit na Apple TV+ Greyhound.

Pre maximálny pôžitok z programov Apple TV+ sú inteligentné televízory LG vybavené najlepšími obrazovými a zvukovými technológiami vo svojej triede. Televízory LG podporujú technológie Dolby Vision IQ a zvuk Dolby Atmos, ktoré zaisťujú maximálne pohlcujúci vizuálny a zvukový zážitok pri streamovaní mnohých titulov z Apple TV+, opatrených špičkovými technológiami Dolby.

Ešte väčšie pohodlie pri sledovaní na modeloch televízorov z roka 2018 a novších prináša diaľkový ovládač LG Magic Remote, s ktorým je navigácia a výber obsahu na Apple TV+ intuitívna a jednoduchá. Majitelia televízorov LG môžu ukazovať, klikať a skrolovať pomocou ovládača citlivého na pohyb alebo používať hlasové príkazy pomocou vstavaného mikrofónu a rýchlo vyhľadávať, objavovať a začať sledovať skvelý obsah z celosvetovo obľúbenej streamovacej služby spoločnosti Apple.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.