Kórejská spoločnosť chce z trhu so smartfónmi odísť so cťou.

Nemecká divízia spoločnosti iba pred dňami potvrdila, že model Velvet obdrží Android 11. Krátko na to LG Korea pridala aj zariadenia, ktoré plánuje aktualizovať na Android 12 a dokonca aj Android 13.

Webová stránka LG Germany uvádza, že aktualizácia na Android 11 sa už testuje aj pre modely LG G8X, LG Velvet 4G, LG G8S, LG Wing, LG K52 a LG K42. Podľa zoznamu by všetky uvedené telefóny mali aktualizáciu obdržať do 4. štvrťroka tohto roku. Upozorňujeme, že tento zoznam sa týka telefónov predávaných v Nemecku. V iných krajinách sa môže časový rámec aj zoznam zariadení mierne líšiť. 

LG aktualizácia

Zdroj: PhoneArena

Web LG Korea prezrádza plány o niečo viac dopredu. Podľa zoznamu budú modely Wing, Velvet a Velvet 4G podporované najdlhšie. Plán prezrádza, že v budúcnosti dostanú nielen Android 12, ale aj Android 13. Zoznam uvádza aj zariadenia, ktorým po príchode Androidu 12 softvérová podpora končí: LG V50s, LG V50, LG G8, LG Q31, LG Q52 a LG Q82.

LG aktualizácia

Zdroj: PhoneArena

Pokiaľ máte v pláne kúpu smartfónu od LG (za výhodnejšiu cenu) a neviete, ako bude v budúcnosti aktualizovaný, zverejnené zoznamy vám pomôžu zorientovať sa a vybrať si ten správny.

Zdroj: PhoneArena

Prečítajte si aj:

Je to definitívne: LG končí so smartfónmi

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.