Spoločnosť LG predstavila aj v Bratislave dva nové telefóny z rodiny G4: G4 Stylus a G4c. V tomto článku predstavíme model G4 Stylus. V jeho prípade je zachovaná možnosť používateľskej výmeny batérie, rozšírenie pamäti o microSD karty a tiež použitie SIM karty vo formáte microSIM.

LG-5

Telefón G4 Stylus je vybavený 5,7 palcovým displejom má dotykové pero – stylus, ktoré sa dá použiť univerzálne na rôznych typoch zariadení. Jeho hrot je tupý a gumený. Dajú sa ním ľahko písať poznámky a kresliť náčrty priamo na plochu displeja.

LG-6

Zadný fotoaparát má rozlíšenie 8 MPx a je vybavený laserovým zaostrovaním, predný má rozlíšenie 5 MPx. Displej je v HD rozlíšení, je to IPS displej s technológiou InCell, čo podľa našich prvých skúseností zabezpečuje veľmi rýchlu reakciu na dotyk. Dostupné sú aj šikovné funkcie ako Gesture Shot (samospúšť podľa gesta), Glace View (rýchly prehľad aktualít jednoduchým dotykom aj pri vypnutom displeji) a populárna bezpečnostná funkcia Knock Code.

LG-9

Telefón samozrejme podporuje sieť 4G LTE a telefón bude dostupný v metalickej striebornej farbe.

LG-16

Procesor je štvorjadrový s frekvenciou 1,2 GHz, displej má hustotu bodov 258 ppi. Pamäť je 1 GB RAM, 8 GB ROM + rozšírenie o microSD kartu. Vyberateľná batéria má kapacitu 3000 mAh, operačný systém je Android 5.0. Rozmery telefónu sú 154,3 × 79,2 × 9,2 mm a hmotnosť 163 gramov.

LG-17

 

Ako rozšírenie je možné prikúpiť puzdro Quick Circle. Telefón bude dostupný vo voľnom predaji od polovice júla za cenu 289 Eur. Za túto cenu je to najlacnejší phablet na našom trhu. O2 Slovakia ho bude mať v ponuke od začiatku júla. Z predstavenia pripravujeme aj video.

LG-18

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.