Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Prvá aplikácia GeForce NOW pre Smart TV je špičkou v oblasti hrania na televízoroch

Spoločnosť LG Electronics oznámila partnerstvo so spoločnosť NVIDIA, v rámci ktorého ako prvý výrobca televízorov vyvinula Smart TV aplikáciu pre prístup k GeForce NOW, prednej cloudovej službe na streamovanie hier, pre televízory LG so systémom webOS.

Televízory LG OLED sa môžu pochváliť veľkou uhlopriečkou, realistickou kvalitou obrazu a vysokou obnovovacou frekvenciou a preto sú pre GeForce NOW ideálnou voľbou. Služba GeForce NOW je v súčasnej dobe k dispozícii pre NVIDIA SHIELD, Windows PC, macOS, Chrome OS, Android a prehliadač Safari pro iPhone a iPad. GeForce NOW umožňuje hráčom začať hrať na televízoroch LG a pokračovať v hraní na temer akomkoľvek zariadení, ktoré vlastnia.

Beta-verzia aplikácie je k dispozícii v LG Content Store na vybraných modeloch televízorov LG 4K OLED, QNED Mini LED a NanoCell TV pre rok 2021 na 80 trhoch.  Majiteľom kompatibilných televízorov umožní aplikácia okamžite si užívať viac ako 35 bezplatných hier, ovládaných kompatibilným ovládačom, bez nutnosti ďalšieho hardwaru.

Ponuka hier zahŕňa Rocket League a Destiny 2, rovnako ako obľúbené tituly Guardians of the Galaxy od Marvelu a Crysis Remastered Trilogy, všetky hrateľné v rozlíšení až 1080p so 60 snímkami za sekundu. Členovia programu GeForce NOW Priority získajú prístup k najpokročilejšej platforme pre ray tracing a technológii umelej inteligencie, ktorá je streamovaná zo serverov s technológiou NVIDIA RTX v dátových centrách na celom svete a zaisťuje najrýchlejšiu odozvu pri hraní a vysoko kvalitnú grafiku.

Výkonná kombinácia GeForce NOW a LG OLED TV znamená hranie v najlepšej kvalite. Samosvietiace pixely LG OLED zaisťujú najživšie farby a najhlbšiu čiernu, aby boli herné prostredie a postavy realistickejšie než kedykoľvek predtým. Televízory LG taktiež poskytujú ultrarýchlu 1milisekundovú dobu odozvy a super nízke meškanie na vstupe pre plynulejší obraz, lepšie ovládanie a kľúčovú výhodu oproti konkurencii.

„Zákazníci spoločnosti LG očakávajú to najlepšie, pokiaľ ide o hranie hier na veľkej obrazovke,“ povedal Lee Sang-woo, senior viceprezident podnikovej obchodnej stratégie spoločnosti LG Electronics Home Entertainment. „Partnerstvo so spoločnosťou NVIDIA, ktoré prináša majiteľom televízorov LG službu GeForce NOW, je známkou nášho odhodlania poskytovať na televízoroch LG so systémom webOS tie najlepšie herné zážitky.“

Značky: