Športovanie pri vlastnej hudbe je niečo, čo nás dosť nakopne.

Vedia to aj v LG a slúchadlá LG Tone Active (HBS-850) sú robené pre každého, kto sa chce hýbať a potrebuje niečo viac ako klasické slúchadlá. Tieto bezdrôtové slúchadlá vám z uší rozhodne nevypadnú a ide o jedny z mála, ku ktorým nemáme takmer žiadne výhrady.

Konštrukcia je z tvrdého a mäkkého plastu. Hlavná časť sa uchytí okolo krku a štuple do uší si z konštrukcie vytiahnete na tenkom kábli. Aj keď to zo začiatku tak nevyzerá, je dostatočne odolný. Navyše neťahá štuple z uší von, keďže je veľmi tenký. Opätovným potiahnutím vnútorný mechanizmus slúchadlá znova zatiahne do svojej konštrukcie.

Je to zábavné a netradičné no veľmi praktické. Dá sa s nimi telefonovať a ovládacie tlačidlá sú dve a dve na oboch stranách pevnej konštrukcie. Majú vibračnú signalizáciu a hlasové upozornenie na stav batérie. Nabíjajú sa cez microUSB konektor a vydržia prehrávať hudbu 9,5 hodiny, 13 hodín hovoru a vyše dvoch týždňov pohotovostného režimu. Podporujú Bluetooth 4.1 Multi-point, takže ich môžete spárovať s viacerými zariadeniami.

Jedinú výhradu máme k zvukovej signalizácii pri zmene hlasitosti. Dá sa na to, zvyknúť ale je to otravné. Pokojne by stačila signalizácia maximálnej hlasitosti. Zvukovo sú veľmi dobré. Odporúčame ich aj na domáce alebo kancelárske počúvanie vašej obľúbenej hudby. Sú odolné voči striekajúcej vode a prachu certifikáciou IPX3.

Cena: 79 EUR
Zapožičal: LG Electronics

Tento článok vyšiel aj v tlačenom júlovo-augustovom vydaní TOUCHIT č. 7-8/2017, preto sa niektoré skutočnosti uvedené v článku, môžu odlišovať oproti aktuálnemu dátumu publikovania.

Značky:

Michal Reiter

Michal Reiter
Publikujem o dianí na internete, súkromí, bezpečnosti a testujem notebooky, smartfóny, audio produkty a ďalšie gadgety.