Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Herné monitory svetovej triedy UltraGear od spoločnosti LG sa spájajú s najlepšími hráčmi európskej ligy v súťaži o regionálne prvenstvo

Spoločnosť LG Electronics (LG) s hrdosťou oznamuje, že sa v sezónach 2022 a 2023 stane oficiálnym partnerom monitorov pre League of Legends European Championship (LEC). Vďaka tejto dohode sa herné monitory LG UltraGear™ dostanú do stredu pozornosti celosvetovej súťaže, aby dnes 14. januára pri zahájení sezóny zaistili mimoriadne plynulé hranie s extrémne rýchlou odozvou.

LEC bol založený ako profesionálny turnaj v League of Legends, organizovaný spoločnosťou Riot Games v Európe. Jedná sa o súťaž, v ktorej desať skúsených tímov po piatich hráčoch súperí o nadvládu v „League“, hernému hitu s multiplayerovou bojovou arénou, ktorý sa od svojho uvedenia v roku 2009 stále teší obrovskej popularite. V priebehu turnaja bude spoločnosť LG taktiež sponzorovať segmenty, ako sú Replays a nepostrádateľný Match of the Week.

Očakáva sa, že nové dvojročné partnerstvo s LEC pomôže spoločnosti LG ďalej rozšíriť jej už tak značnú prítomnosť na globálnej ešportovej scéne. Silný vzťah značky LG UltraGear s hernou komunitou bol v priebehu rokov vybudovaný predovšetkým vďaka aktívnemu zapojeniu a špičkovým produktom, ktoré zodpovedajú potrebám skutočných hráčov. Vďaka zobrazovacím technológiám LG, ktoré uprednostňujú bleskovú dobu odozvy, presné farby a vynikajúci kontrast, sa monitory LG UltraGear stali obľúbenými u hráčov na celom svete. Naviac ponúkajú zobrazenie v rozlíšení 4K a technológiu Nano IPS s dobou odozvy Gray-to-Gray (GTG)* na úrovni 1 ms.

„Sme nadšení, že môžeme hrať tak kľúčovú rolu v jednej z najpopulárnejších ešportových súťaží na svete,“ povedal Seo Young-jae, riaditeľ divízie IT spoločnosti LG Electronics Business Solutions. „Tešíme sa, že naše monitory prejdú skúškami šampiónov LEC, aby sme mohli aj naďalej dodávať produkty, ktoré spĺňajú potreby najnáročnejších hráčov.“

Fanúšikovia z celého sveta môžu sledovať všetky diania, vrátane prenosov zo zápasov a aktuálnych informácií o rozpise, na stránkach lolesports.com. Sledujte oficiálny twitterový účet @UltraGearGaming a zúčastnite sa akcie na sociálnych sieťach, v ktorej môžete vyhrať ceny vrátane produktov UltraGear.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.