LG prekvapuje. V predstihu predstavuje svoju novinku.

Očakávaný model sa v poslednej dobe teší veľkému záujmu.

Hlavným lákadlom tohto modelu je predovšetkým dizajn, ktorý púta značnú pozornosť. Je preto celkom prirodzené, že každá nová informácia o tomto zariadení neunikne pozornému oku žiadneho „leakstera„. Nové informácie ponúka aj dvojica skutočných fotografií, ktoré porovnávajú LG Wing so Samsung Galaxy Note20. Umiestnenie týchto zariadení je pomerne skreslené a neposkytuje správne posúdenie rozmerov. Zdá sa však, že LG Wing je o niečo vyšší a užší ako Note20, ktorý má rozmery – 161,6 × 75,2 × 8,3 mm. 

Note20 má 6,7-palcový displej, pomer strán 20: 9 a dosť tenké rámiky, zatiaľ čo už skoršie správy naznačovali pri LG Wing 6,8-palcový displej, no podľa fotografií má toto zariadenie aj výrazne hrubšie rámiky. Zdroj týchto fotografií tiež hovorí o tom, že telefón bude obsahovať exkluzívne UI, ktoré je podobné rozhraniu smart televízorov. To potvrdzuje aj fotografia nižšie.

LG Wing

Zdroj: SlashLeaks

Zdá sa, že sekundárny displej je nezávislý od hlavného, pokým je v prevádzke špeciálne používateľské rozhranie. Napríklad hra Asphalt využíva v reklamnej ukážke obidva panely.

Smartfón dostane do výbavy 6,8-palcový hlavný displej, pričom sekundárna obrazovka bude mať štvorcový tvar a 4-palcovú uhlopriečku. Zariadenie bude poháňať Snapdragon 765G a 8 GB RAM. Predpokladaná cena by sa mohla pohybovať na úrovni 1400 eur.

LG Wing

Zdroj: GSMArena

Zdroj: GSMArena

Prečítajte si aj:

Podcast Dotyk: Riadené úniky ako nová forma marketingu (29. diel)

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.