Novinka môže v Južnej Kórei stáť v prepočte až 1600 dolárov.

To aspoň tvrdí portál AndroidAuthority, pričom tento zaujímavý smartfón by sme mohli spoznať už čoskoro. Koncepcia LG Wing je možno dôkazom toho, že LG vstupuje do jednej zo svojich odvážnejších fáz dizajnu, ibaže tento smartfón môže byť pre veľa záujemcov nedosiahnuteľný. Podľa správy z Herald Corp by tento otočný telefón mohol stáť v prepočte až 1600 dolárov, čo z neho spraví doteraz najdrahší smartfón spoločnosti. Nie je vylúčené, že cena by sa mohla zastaviť iba tesne nad hranicou 1220 dolárov.

Zdroj publikácie upozorňuje na prítomnosť druhého displeja s mechanizmom. LG si dalo za cieľ, aby toto zariadenie bolo tenké a ľahké, ibaže to má za následok aj výrazný nárast ceny. 

Dizajn LG Wing však zlepšuje multitasking a ovládanie viacerých aplikácií. Uchytí sa však toto riešenie? Spoločnosť LG sa výziev nebojí a počas smartfónovej éry to aj niekoľkokrát dokázala s modelmi ako napríklad LG G5 a G Flex.

LG Wing

Zdroj: AndroidAuthority

LG Wing by mal obsahovať 6,8-palcový hlavný displej a 4-palcový sekundárny panel. Novinku by mal poháňať Snapdragon 765 alebo 765G. Wing by mohol byť v Južnej Kórei predstavený už koncom septembra s tým, že na trh sa dostane niekedy v októbri. Konkrétny dátum a cena musia byť ešte upresnené.

Zdroj: AndroidAutohrity

Titulný obrázok: Explica.co

Prečítajte si aj:

TSMC sa začína pripravovať na výrobu 2nm čipov pre smartfóny

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.