Škála elektronických zariadení z radu bezdymových tabakových výrobkov IQOS sa rozrastá o elegantnú limitovanú edíciu s netradičnou farebnosťou. Je to príležitosť zvoliť si štýl, ktorý podtrhne osobnosť používateľa.

IQOS, inovatívny elektronický systém na zahrievanie tabaku namiesto spaľovania, priniesol na globálny trh revolúciu v tabakovom priemysle. Dospelým fajčiarom cigariet ponúkol novú skúsenosť vďaka technológii zahrievania tabaku, vyvinutej vo Švajčiarsku. Inovácia IQOS sa stretla vo svete s úspechom. Už viac ako tri milióny fajčiarov v 31 krajinách sa rozhodlo prejsť z cigariet na IQOS.

V srdci IQOS zariadenia je sofistikovaná elektronika. Tá zahrieva špeciálne navrhnuté tabakové náplne (HEETS) na teplotu výrazne pod hranicou horenia. Zahrievaním tabakových náplní sa uvoľňuje jemný aerosól, ktorý neobsahuje látky, vznikajúce pri horení tradičnej cigarety. Rovnako premyslený je aj dizajn IQOS zariadenia, ktorý sa v súčasnosti dodáva v dvoch základných farebných prevedeniach – Navy (námornícka modrá) a White (biela).

IQOS Ruby – pre tých, ktorí chcú byť výnimoční

Na slovenský trh však prichádza nová limitovaná edícia Ruby, ktorá rozširuje farebnú škálu IQOS o kombináciu rubínovej farby a kovu.

Juraj Králik, manažér komunikácie Philip Morris Slovakia, vysvetľuje, ako sa pristupovalo k výberu farby pre prvú limitovanú edíciu IQOS: „Rubíny sú vzácne, evokujú sebavedomie, luxus, jedinečnosť a pozitívnu energiu. Páčilo sa nám, ako tieto atribúty vystihujú IQOS. Farbu rubínov sme priniesli špeciálne pre tých, ktorí sa chcú cítiť výnimoční a hľadajú lepšiu voľbu pre fajčiarov.“  

Od 15. januára 2018 je Ruby k dispozícii na vybraných predajných miestach IQOS po celom Slovensku. Registrovaní IQOS používatelia si zariadenie môžu kúpiť aj prostredníctvom www.iqos.com a u IQOS expertov. IQOS Ruby je k dispozícii v limitovanom množstve za maloobchodnú cenu 99 EUR.

Viac o IQOS

Recenzia IQOS: Menej rizikovejšie fajčenie je tu!

Značky: