Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Trénovanie, práca, učenie detí, strávenie pekného večera s kamarátmi na diaľku a mnoho ďalších aktivít sa počas posledných týždňov doma stalo bežnou rutinou.

Globálny technologický brand HONOR nezaostával, nezastavil sa a ani nespomalil, no snažil sa byť po celý čas dobrým parťákom v každodenných situáciách. Značka teraz prichádza s novou kampaňou ako ešte viac spríjemniť bývanie a trávenie väčšiny dňa doma. Globálna kampaň Live with HONOR #StayAtHome práve štartuje v Českej republike a na Slovensku a s ňou prichádzajú aj skvelé zľavy v rámci celého sortimentu. Zľavy začínajú od 11. mája a budú trvať 2 týždne až do 24. mája.

Blízky kontakt s fanúšikmi a ich potrebami sa HONORu vyplatil už v predchádzajúcich týždňoch. Predaje smart fitness hodiniek HONOR MagicWatch 2 ovládli v celom regióne strednej a východnej Európy, hlavne v Českej republike, prvé miesta u popredných predajcov. Momentálne chce značka cenovo sprístupniť aj ďalšie modely z rodiny inteligentnej domácnosti.

Ako značka, ktorá chce byť svojim fanúšikom a zákazníkom vždy čo najbližšie, radi reagujeme na rýchlo sa meniace potreby. V rámci kampane Live with HONOR #StayAtHome prichádzame nielen so super cenovou ponukou tých najlepších produktov vo svojej kategórii, ale chceme taktiež povzbudiť každého, aby sa staral o svoje zdravie a snažil sa byť produktívny, a to aj v tomto čase, keď sme všetci doma,“ povedal globálny prezident značky HONOR, George Zhao. „V súlade s našou víziou 1+8+N chceme priniesť zážitok vzájomne prepájajúcej sa technológie inteligentného bývania so zariadeniami pre každodenné použitie.

HONOR naďalej podporuje udržiavanie sa fit s využitím produktov inteligentnej domácnosti

Aby značka povzbudila viac ľudí pri udržiavaní sa v zdravej kondícii, aj keď trávia čas doma, prepojila sa so známymi osobnosťami a fitness trénermi v rámci celého sveta a aj na tuzemskom trhu.

HONOR pomáha úplnym začiatočníkom a vrcholovým atlétom zostať fit aj doma, a to ponukou pokročilých zdravotných a fitness funkcií vrátane monitoringu mnohých indoorových a outdoorových športov vo svojich produktoch, fitness náramku HONOR Band 5 alebo inteligentných hodinkách HONOR MagicWatch 2. Potvrdzuje to napr. spolupráca s medzinárodnou futbalovou hviezdou Delem Allim, hráčom anglickej Premier League a reprezentantom anglického národného tímu, ktorý si počas každodenného tréningu sleduje a monitoruje tep srdca pomocou HONOR Band 5. Inteligentné fitness hodinky HONOR MagicWatch 2 zase pomáhajú celosvetovo známemu horolezcovi Alexandrovi Megosovi zvyšovať jeho výkon.

Tak ako je dôležité sledovanie výkonu počas tréningu, rovnaký význam má taktiež udržiavanie koncentrácie a motivácie. Súčasná novinka na trhu, bezdrôtové slúchadlá HONOR Magic Earbuds, zaručujú vďaka skvelému meniču prémiovú kvalitu zvuku, nech ste kdekoľvek. Môžete sa tak naplno ponoriť do počúvania svojej obľúbenej hudby aj počas intenzívneho tréningu.

HONOR nadviazal spoluprácu aj s rôznymi fitness štúdiami, ako je napr. londýnske štúdio FLY LDN alebo Flex Chelsea. V Česku sa spojil s fitness trénerom Jakubom Bínom a vysielal živé prenosy domácich tréningov. Na lokálnych sociálnych sieťach HONOR CZ/SK ste sa mohli pustiť do cvičenia doma vďaka spoulpráci s obľubenými českými fitness trénermi, Davidom PártlomNinou Baláž, ktorá pripravila tréning pre dámy zameraný na problematické partie.

Zostaňte v spojení s okolitým svetom vďaka HONOR All-Scenario produktom v super zľavách

Náš život a životná pohoda sa formuje zážitkami, ktoré máme každý deň. Čím viac si užívame spokojný a zdravý život, tým viac nás svet naokolo inšpiruje a dodáva nám energiu. Značka HONOR práve teraz štartuje pre ešte lepší zážitok z každého dňa super akčnú ponuku na všetky zariadenia inteligentnej domácnosti.

HONOR MagicWatch 2 alebo HONOR Band 5 vám pomôžu sledovať mieru okysličenia krvi, tep srdca alebo kvalitu spánku. Vlajková loď, mobilný telefón HONOR 20 PRO, alebo štýlový telefón roku, HONOR 20, či ostatné modely, pri ktorých si nemusíte siahať hlboko do vrecka, HONOR 8A a HONOR 8S, vám zase zaručia spojenie s okolitým svetom a ponúknu perfektnú technológiu fotoaparátov.

Vyberte si zo super akčnej ponuky od 4. mája do 24. mája 2020 u všetkých predajcov.

Live with HONOR #StayAt Home
ProduktPôvodná cenaAkčná cenaZľava
MagicWatch 2 46 mm

(Charcoal Black, Flax Brown)

199 EUR149 EUR25 %
MagicWatch 2 42mm

(Sakura Gold)

229 EUR179 EUR22 %
MagicWatch 2 42mm

(Agate Black)

199 EUR149 EUR25 %
Band 5

(rôzne farby)

39.9 EUR29.9 EUR25 %
HONOR 20 PRO

(rôzne farby)

469 EUR379 EUR19 %
HONOR 20

(rôzne farby)

329 EUR279 EUR15 %
HONOR 8A 64GB

(rôzne farby)

139 EUR119 EUR14 %
HONOR 8S

(rôzne farby)

99 EUR84.9 EUR14 %

 

Značky: