K dispozícii je v troch vyhotoveniach.

Logitech G502 je legendou medzi hráčmi a patrí medzi najobľúbenejšie a najpredávanejšie herné myši na svete. Logitech teraz predstavuje jej vynovenú verziu, ktorá bude k dispozícii až v troch vyhotoveniach – G502 X, G502 X LIGHTSPEED a G502 X PLUS.

Jednotlivé modely sa odlišujú spôsobom a pripojenia a novým RGB podsvietením. Základný model G502 X stojí 79,99 eur a ponúka káblové pripojenie. Verzia G502 X LIGHTSPEED má bezdrôtovú konektivitu bez podsvietenia a stojí 149 eur. Najlepšie vybavený model G502 X PLUS má totožné parametre ako verzia LIGHTSPEED a k tomu 8 LED diód s farebným podsvietením. Jej cena je 169 eur. Všetky myši sa dostanú do predaja 20. septembra.

Všetky modely radu G502 X ponúkajú ľahšie materiály (89 gramov v prípade káblovej verzie, 102/106 gramov v prípade bezdrôtovej verzie/s podsvietením) a úplne nové hybridné opticko-mechanické spínače LIGHTFORCE, ktoré zabezpečia výbornú rýchlosť, spoľahlivosť a presnosť ovládania s výraznou reakciou na stlačenie tlačidla.

Logitech G502 XZdroj: Logitech
Logitech G502 X

Výrobca prezentuje LIGHTFORCE ako revolučnú technológiu mikrospínačov, ktorá kombinuje výhody optických spínačov s dôležitým pocitom hmatovej odozvy, čo je obľúbená vlastnosť mechanických spínačov. Optické spínače ponúkajú vysokú rýchlosť, bezproblémovú funkčnosť a mimoriadnu spoľahlivosť počas celej životnosti myši.

Myš G502 X ponúka aj prepracované reverzibilné a vyberateľné tlačidlo na zmenu rozlíšenia a je prispôsobená pre rôzne veľkosti rúk a spôsoby úchopu. Výrobca zlepšil rolovacie koliesko s vyššou stabilitou a zníženou hmotnosťou a myš vybavil vysoko citlivým herným snímačom HERO 25K, ktorý ponúka presnosť polohovania v pomere 1:1 na submikrónovej úrovni bez vyhladzovania, filtrovania alebo akcelerácie.

Bezdrôtové verzie myši ponúkajú v kombinácii s technológiou LIGHTFORCE až o 68 % rýchlejšiu odozvu ako predchádzajúce generácie. Nabíjajú sa cez USB-C a sú kompatibilné s podložkami Logitech G POWERPLAY. Výdrž dosahuje až 140 hodín pre model G502 X LIGHTSPEED, resp. 37 hodín s podsvietením/130 hodín bez podsvietenia v prípade G502 X PLUS.

Všetky tri modely myší sú k dispozícii v čiernom a bielom farebnom prevedení.

Logitech G502 XZdroj: Logitech
Logitech G502 X

Zdroj: Logitech

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit