Samsung ide do skladacích telefónov plnou parou. Aktuálne vylepšuje Galaxy Z Flip3, ktorý sa dá poskladať na rozmer kozmetickej taštičky.

Aktuálne vylepšenie je zamerané na prispôsobenie vonkajšieho vzhľadu telefónu a svetlo sveta uvidela verzia Bespoke. Tento prívlastok doteraz Samsung používal pre chladničky, ktoré sú zaujímavé hlavne pestrými farbami a možnosťou modulárnej skladačky. Samsung verí, že takto osoví predovšetkým ľudí, ktorí chcú mať niečo jedinečného a dať to patrične najavo.

Telefón Galaxy Z Flip3 sa predáva nad očakávanie

Podľa informácií zo Samsungu sa predaju Galaxy Z Flip3 5G darí lepšie ako bolo firma očakávala. Najviac sa používateľom možnosť realizácie selfie fotografií zadným fotoaparátom bez nutnosti nosiť so sebou statív. Rovnako nadstavba One UI je prispôsobená na používanie skladacieho telefónu a Z Flip3 sa dá veľmi efektívne používať aj bez tohto, aby ste ho museli otvoriť. V sérii Bespoke pribudli konfigurovateľné farebné kombinácie a nové užívateľské rozhranie. Vedie to k tomu, že telefón je možné prispôsobovať vo veľkej miere a vytvoriť si tak skutočne unikátny exemplár.

Množstvo možností na prispôsobenie

Vonkajšie farebné varianty Galaxy Z Flip3 Bespoke odrážajú aktuálne módne trendy. V Samsungu údajne vyskúšali niekoľko tisíc farebných kombinácií a z nich vybrali odtiene, ktoré sa vzájomne dopĺňajú v rôznych kombináciách. Výsledkom je paleta 49 možných farebných kombinácií, do ktorých je možné Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition „obliecť“. Odteraz si tak môžete vybrať kombináciu, ktoré presne odpovedá vašim požiadavkám. Rámik telefónu má pritom dve možnosti čierny alebo strieborný rámik a na telefón sa potom nasadzujú predné a zadné panely v modrej, žltej, ružovej, bielej či čiernej farbe.

Galaxy Z Flip3 Bespoke EditionZdroj: Samsung
Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition

Pritom máte aj ďalšie možnosti. ak sa vaše preferencie zmenia, môžete si farbu svojho telefónu vymeniť. Dá sa to so službou Bespoke Upgrade Care, pričom sa tento krok dá realizovať online pomocou stránky Samsung.com alebo Samsung.sk. Nemusíte sa pritom obávať, že vám pôvodne vybraná kombinácia nebude vyhovovať.

Upraviť sa dajú aj hodinky

Okrem smartfónov Z Flip3 si budete môcť zmeniť aj farebnú kombináciu inteligentných hodiniek Galaxy Watch4. Aj v tomto prípade si cez aplikáciu Galaxy Watch4 Bespoke Studio vyberiete z rôznych farieb a veľkostí hodiniek a to navyše s rôznymi variantmi remienkov. Prispôsobenie hodiniek ide ešte ďalej a pomocou aktualizácie softvéru bude k dispozícií oveľa viac nových ciferníkov zadarmo. Aktualizácia prinesie aj vylepšenú funkciu rozpoznania pádu, pričom sa bude dať nastaviť citlivosť. Pribudlo aj gesto, keď nastavujete možnosť spusetenia aplikácií gestom, ako keď klopete na dvere.

Zdroj: Samsung

Na Slovensku možno neskôr

Momentálne sa telefóny Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition na Slovensku zatiaľ nebudú predávať. Vo vybraných krajinách si záujemcovia budú môcť nové farebné varianty smartfónu Galaxy Z Flip3 aj hodiniek Watch4 Bespoke Edition vyskúšať v aplikácii Bespoke Studio na stránke Samsung.com. Vyberiete si svoje hodinky v 360° náhľade a po objednaní telefón v špeciálnom balení s tapetou Bespoke Edition a šetričom obrazovky v štýle zvolenej farebnej kombinácie. Navyše dostanete aj rok poistky proti náhodnému poškodeniu smartfónu, ktorá kryje výmenu displeja, utopenie alebo výmenu zadného krytu.

Špeciálne hodinky a slúchadlá

Samsung ide ešte ďalej a uzavrel spoluprácu s kozmopolitnou parížsko-tokijskou lifestylovou značkou Maison Kitsune.

Maison Kitsune Edition Watch4Zdroj: Samsung
Maison Kitsune Edition Watch4

Objavia sa dva zariadenia s logom tejto značky: Galaxy Watch4 Maison Kitsune Edition a Galaxy Buds2 Maison Kitsune Edition. Na Slovensku sa táto špeciálna edícia nebude predávať.

Maison Kitsune Edition Buds2Zdroj: Samsung
Maison Kitsune Edition Buds2