Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Certifikačné školenia spoločnosti Zyxel na druhý polrok sú pripravené. Okrem tradičných školení na témy Security, WiFi a Switch prináša novinku – o cloudovom managemente Nebula.

Spoločnosť Zyxel si je vedomá, že implementácia moderných sieťových riešení vyžaduje rozsiahle znalosti a kompetencie a že je nutné okrem predaja produktov zaistiť aj to, aby ich reselleri vedeli správne použiť. Preto pravidelne poriada rôzne typy kurzov pre svojich partnerov a odbornú, ale aj laickú verejnosť.

Vedľa workshopov, ktoré avšak v posledných dvoch rokoch nebolo možné poriadať, patria k základným formám vzdelávania webináre a certifikačné školenia.

„Workshopy, webináre a certifikačné technické školenia tvoria ucelený koncept, akým vzdelávame našich obchodných partnerov. Jedným z piliérov nášho businessu je garancia odbornosti a technickej podpory na danom trhu, či už napriamo, alebo prostredníctvom dôkladne preškolených partnerov. Jedine predávaním odborných kompetencií od vendora k resellerovi, ktorý naše technológie konfiguruje a spravuje, môžeme zaistiť ich správne použitie a spokojnosť koncových užívateľov.“ hovorí Martin Bratičák, Regional Director CEE v spoločnosti Zyxel.

Predbehnite konkurenciu

Kľúčovým typom kurzov spoločnosti Zyxel sú certifikačné školenia, ktoré sú určené pre resellerov, technických pracovníkov, IT konzultantov alebo administrátorov sietí. Môžu prebiehať prezenčne, ako to bolo v minulosti, v súčasnej dobe sú pripravené v online forme.

Na výber máte z niekoľkých produktových kategórií a dvoch úrovní znalostí. Cieľom každého kurzu je získať základné alebo pokročilé informácie o produktoch a riešeniach podľa úrovne kurzu. Súčasťou dvojdenných školení sú tiež technická teória aj praktické cvičenia, a to aj v prípade online výuky, kedy majú účastníci zaistený vzdialený prístup do fyzických labov, v ktorých prebiehajú praktické ukážky.

Kurzy sú koncipované pre malý počet účastníkov, aby bolo zaistené, že si každý účastník bude môcť praktické cvičenia dôkladne precvičiť. Vďaka tomu si osvojíte cenné znalosti zo sveta sieťových technológií, ktoré pomôžu nielen Vám, ale aj Vašej organizácii byť o krok napred pred konkurenciou.

Potvrdením Vašich znalostí je získanie certifikátu, ktorým sa zaradíte medzi TOP resellerov. Školitelia, ktorí vedú kurzy, musia sami získať certifikáciu ZCNT (Zyxel Certified Network Trainer], ktorá je zárukou ich profesionality.

Spravujte sieť efektívne odkiaľkoľvek a kedykoľvek pomocou cloudovej správy Nebula

Pre druhú polovicu roku pripravila spoločnosť Zyxel okrem tradičných školení na témy Security, WiFi a Switch novinku – certifikačné školenie o cloudovom managemente Nebula. Toto školenie Vám poskytne informácie o cloudovom riešení Nebula, získate dobrú orientáciu v základnej aj rozšírenej úrovni cloudovej správy a o jej efektívnom a účelnom fungovaní. 

Kurz je určený pre začiatočníkov a pokročilých v cloudovom managemente Nebula alebo pre sieťových začiatočníkov, ktorí sa nechcú venovať detailom noriem a chcú začať jednoducho nastavovať sieťové prvky v intuitívnom cloudovom managemente Nebula.

AktuáIny zoznam termínov je k dispozícii na webových stránkach v sekcii školenia.

https://www.zyxel.com/sk/sk/training/training-support.shtml

Značky: