Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Mnohí zákazníci poslednú aktualizáciu firmwaru prepínačov Zyxel prakticky nezaregistrujú. Avšak tí, ktorí na tieto nové funkcie čakali, sa môžu tešiť na zásadnú zmenu. Detailnejšie novú aktualizáciu predstaví Petr Koudelka, Senior Sales Engineer.

Zmien, ktoré realizujeme na našich riešeniach formou pravidelných aktualizácií firmwaru, si mnohí naši zákazníci a obchodní partneri prakticky ani nevšimnú. Pre niektoré z nich však tieto aktualizácie môžu mať obrovský a mimoriadne pozitívny prínos. To nepochybne platí o najnovšej aktualizácii firmwaru 4.7, ktorú sme nedávno vydali pre naše prepínače sérii GS, XS a XGS.

Uvedená aktualizácia prináša tri nové režimy, vďaka ktorým je možné vybrané prepínače používať ku špeciálnym účelom – menovito k IP dohľadu, audiovizuálnym aplikáciám a základnému routovaniu.

Dôležitý upgrade

Zatiaľčo pre väčšinu zákazníkov sa rozšírením funkcionality o tieto tri režimy nič nemení, v prípade tých, ktorí majú práve tieto špecifické nároky, sa jedná o skutočne dôležitý upgrade.

Prevádzkovatelia IP dohľadových videosystémov nepochybne ocenia nový režim „IP dohľad“ v prepínačoch GS1350, ktorý prináša intuitívne webové rozhranie pre jednoduchú inštaláciu a monitoring zariadení a správcom systémov poskytuje dokonalý prehľad o používaných dohľadových zariadeniach, ich prevádzkovom stave a napájanie cez Ethernet (PoE).

Režim Networked AV, ktorý bude od januára 2021 k dispozícii na prepínačoch GS2220 a XGS2210, poskytuje lepšiu podporu pre multicastové video aplikácie. Tento režim je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú v sieti súčasne streamovať rôzny video obsah, ako napr. digitálne TV kanály na hotelových izbách.

Najnovšie verzie firmwaru so sebou prinášajú tiež routovacie funkcie pre agregačný prepínač XS3800 tvoriaci vrchol našej ponuky. Model XS3800 sa tak stáva vysoko výkonným hybridným zariadením, ktorý dokáže fungovať ako sieťový prepínač i router. Nová aktualizácia v neposlednom rade umožňuje identifikovať a využívať optimálnu dráhu medzi rôznymi sieťovými segmentami. A pretože model XS3800 podporuje pripojenie multigigabitovou rýchlosťou, je dokonalou voľbou pre každú organizáciu, ktorá potrebuje robustný, výkonný, stohovateľný prepínač s bohatou paletou funkcií.

Reagujeme na potreby zákazníkov

Posilnením prepínača XS3800 o routovaciu funkcionalitu a ďalších modelov o režimy Networked AV a IP dohľad reagujeme na nové a špecifické potreby trhu, ktoré vyplývajú zo spätnej väzby od našich zákazníkov, predajcov a obchodných partnerov z radov poskytovateľov riadených služieb. Vedľa vyššie uvedeného aktualizácia firmwaru 4.7 prináša celý rad ďalších zlepšení pre vyšší výkon a funkcionalitu všetkých našich prepínačov. Jej hlavným esom v rukáve však sú zmienené nové režimy a routovacia funkcionalita. Či už tieto špecifické funkcie potrebujete či vôbec, pre všetkých zákazníkov a obchodných partnerov je aktualizácia firmwaru 4.7 dôkazom toho, že spoločnosť Zyxel vždy počúva jej potrebám a snaží sa ich uspokojiť. Môžeme vás uistiť, že náš prístup nezmeníme a že schopnosti, výkon a spoľahlivosť našich prepínačov budeme aj naďalej vylepšovať, čo najviac to pôjde.

Pokiaľ pre nás máte akékoľvek podnety alebo by ste v budúcej aktualizácii firmwaru radi videli nejaké ďalšie funkcie, dajte nám prosím vedieť prostredníctvom lokálneho obchodného partnera alebo pobočky spoločnosti Zyxel.

Značky: