Bude výbava modelu Mode II stačiť na konkurenciu?

Výrobca tvrdí, že bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Mode II poskytnú „búrlivý zvukový zážitok“ a sú „ľahko prenosné“ vďaka svojmu kompaktnému nabíjaciemu puzdru. Slúchadlá si zachovávajú dizajnový rukopis značky – vyrazené logo ‘M’ a kožené nabíjacie puzdro.

Dodávajú sa so štyrmi náhradnými nástavcami do uší, pričom slúchadlám nechýba odolnosť voči vode IPX4. Aj vďaka tejto certifikácii je ich možné používať pri cvičení alebo v daždi. Vo vnútri slúchadiel sú 6 mm dynamické meniče, ktoré podľa výrobcu dodajú „výrazné basy, prirodzene znejúce stredy a ostré výšky“. 

Prehrávanie hudby môžete ovládať, rovnako ako aktivovať transparentný režim, kliknutím na slúchadlo, vďaka plochám citlivým na dotyk. Bluetooth 5.1 má zabezpečiť rýchle párovanie a stabilné pripojenie.

Výdrž batérie samotných slúchadiel je päť hodín, ďalších 20 poskytuje nabíjacie puzdro. Táto hodnota je porovnateľná s Apple AirPods. Za nedostatok považujeme chýbajúce ANC, ktoré v prípade TWS slúchadiel nie je až tak veľký problém. Pasívne odhlučnenie je väčšinou dostatočné.

Marshall Mode II bude v predaji od 18. marca za 179 dolárov (prepočet 150 eur).

Zdroj: TechRadar

Prečítajte si aj:

Recenzia Sony WH-1000XM4: Kvalita a top možnosti v hlavových slúchadlách

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.