Masážny vankúš shiatsu na chrbát je skvelým spoločníkom, nech ste kdekoľvek.

Premýšľali ste niekedy nad tým, aké by to bolo skvelé mať osobného maséra? A čo ak by ste si ho mohli vziať so sebou do práce, kde by vás uvoľnil pri pracovnom stole a následne by s vami šiel domov, aby ste mohli oddychovať pri masáži spolu s dobrým filmom? Osobného maséra na takéto účely zrejme mať nebudete, no masáž si doma aj v práci dopriať môžete. Pomôže vám s tým masážny vankúš shiatsu značky Silvercrest, ktorý sme otestovali aj u nás v redakcii.

Tento vankúš sa využíva jednoducho a jeho nastavenie zvládne úplne každý. Slúži na relaxáciu a uvoľnenie svalstva, čo po dlhom dni určite oceníte. Na rozdiel od návštevy maséra však zaň nezaplatíte veľa a využívať ho môžete opakovane, nech ste kdekoľvek.

Masážny vankúš shiatsu je všestranný

Názov shiatsu označuje typ masáže a pochádza z japonského shi = prst a atsu = tlak. Masážny vankúš značky Silvercrest teda imituje tlak prsta, pričom intenzitu si ovládate sami. Tento vankúš využijete na rôzne časti tela, najčastejšie však zrejme na chrbát. Vďaka flexibilnému a nastaviteľnému popruhu môžete tento vankúš upevniť na stoličku, a to ako v práci, tak aj doma. Intenzitu tlaku pritom regulujete vlastným telom, čím silnejšie sa o vankúš opriete, tým intenzívnejšia masáž je. Nemusíte vankúš však využívať len na chrbát, popruh môžete jednoducho upevniť na nohy a masírovať si stehná alebo lýtka či si vankúš oprieť o sedačku a masírovať si tak šiju.

Masážny vankúš shiatsu SilvercrestZdroj: TOUCHIT
Masážny vankúš shiatsu Silvercrest

Masážny vankúš značky Silvercrest má štyri protichodne rotujúce masážne hlavy s vnútornou aj vonkajšou rotáciou. Smer rotácie tak ovládate prostredníctvom ovládača, ktorý je súčasťou vankúša. Využiť ale môžete aj príjemnú tepelnú funkciu so svetlom, ktorá vám chrbát či inú časť tela uvoľní ešte viac.

Súčasťou balenia je aj poťah

Pre zvýšenie komfortu pri používaní masážneho vankúša Silvercrest je k dispozícii aj poťah na vankúš, ktorý je mäkký a zvyšuje komfort pri masáži. Dá sa však z vankúša aj jednoducho stiahnuť, aby ste ho mohli po čase vyprať, ak sa vám náhodou zašpiní. Poťah je vyrobený 100 % z polyesteru a pranie v práčke sa odporúča pri 30 °C. Vankúš sa spája aj s už spomínaným ovládačom, na ktorom môžete nastaviť smer rotácie hlavíc a tiež zapnúť/vypnúť funkciu nahrievania. Ovládač slúži aj na vypínanie, resp. zapínanie funkcie vankúša.

Masážny vankúš shiatsu SilvercrestZdroj: TOUCHIT
Masážny vankúš shiatsu Silvercrest

Vankúš je nastavený aj na automatické vypnutie po určitom čase. Ak teda budete využívať jeho možnosti 15 minút, automaticky sa vypne. V prípade, že by ste chceli v masáži pokračovať, je potrebné jeho manuálne zapnutie prostredníctvom ovládača. Ide však o poistku, ak by ste náhodou na jeho zapnutie zabudli, prípadne popri dobrej masáži zaspali.

Masážny vankúš shiatsu SilvercrestZdroj: TOUCHIT
Masážny vankúš shiatsu Silvercrest

V neposlednom rade v balení nájdete aj sieťový adaptér, ktorý je potrebné vložiť do zásuvky, aby ste mohli masážny vankúš shiatsu značky Silvercrest využívať.

Masážny vankúš shiatsu značky Silvercrest sa predáva v dvoch verziách, a to na chrbát a na šiju. Ide pritom o cenovo dostupného pomocníka na oddych a uvoľnenie tela či už po dlhom dni alebo popri pracovnej aktivite v kancelárii.

Cena: 34,99 eura

Zapožičal: lidl.sk

Prečítajte si aj:

Značky:

Katarína Šimková

Katarína Šimková
Smartfóny, nositeľná elektronika či produkty inteligentnej domácnosti, zaujímam sa o všetko, čo i len okrajovo súvisí s technológiami.