Treba si ich stiahnuť priamo z aplikačných obchodov.

Už dlhšie sa špekulovalo, že Netflix chce vstúpiť na trh s hrami. Tieto informácie neskôr potvrdilo testovanie nových herných služieb, ktoré Netflix spustil v Poľsku, Španielsku a Taliansku. A od 3. novembra 2021 sú hry dostupné pre predplatiteľov služby Netflix na celom svete.

Hry od Netflixu boli najskôr dostupné iba pre mobilné zariadenia so systémom Android, aktuálne sú už k dispozícii aj iOS verzie hier. Hry si môžete priamo stiahnuť z obchodu Google Play, resp. App Store a to aj na Slovensku, pričom k dátumu publikovania tohto článku je dostupných päť hier:

Doplnené: Ponuka hier od Netflixu sa neustále rozrastá. Kompletný zoznam hier si môžete kedykoľvek skontrolovať v obchode App Store a Google Play.

Pokiaľ ste vo vašom Android zariadení prihlásený do vášho Netflix účtu, hry to automaticky rozpoznajú a ponúknu vám výber profilu. Následne si môžete užiť hranie. Hry sú dostupné v plných verziách bez reklám a akýchkoľvek poplatkov či mikroplatieb.

A pokiaľ sa vám hry nezobrazujú priamo v aplikácii Netflix, nezúfajte. Treba si ich manuálne stiahnuť priamo z obchodov s mobilnými aplikáciami.

Netflix hryZdroj: Roman Kadlec / TOUCHIT
Netflix hry

Zdroj: Netflix

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit