IKEA sťahuje z trhu vybrané powerbanky značky VARMFRONT.

IKEA oznámila, že vyzýva všetkých používateľov, ktorí vlastnia powerbanku VARMFRONT 10 400 mAh (číslo modelu E2038) s časovou známkou (RRTT) 2313, 2316, 2318 alebo 2319, alebo powerbanku VARMFRONT 5 200 mAh (číslo modelu E2037) s časovou známkou (RRRTT) 2318, 2319 alebo 2322, aby prestali tieto powerbanky okamžite používať a kontaktovali IKEA so žiadosťou o náhradný výrobok alebo o vrátenie peňazí v plnej výške.

IKEA v správe uvádza, že jej výrobky sú vždy posudzované z hľadiska rizika a dôkladne testované, aby sa zaistilo, že obstoja v nešetrnom domácom prostredí a že spĺňajú platné požiadavky a nariadenia na všetkých trhoch, kde IKEA pôsobí.

Aj napriek tomu spomenuté powerbanky VARMFRONT obsahujú výrobnú chybu, ktorá môže predstavovať riziko požiarnej bezpečnosti. Táto chyba sa týka len jednotiek s vyššie uvedenými časovými známkami – tá je uvedená na zadnej strane v pravom dolnom rohu, viď. obrázok na konci článku.

Toto stiahnutie sa netýka powerbánk VARMFRONT s inými časovými známkami. Powerbanky VARMFRONT s uvedenými časovými známkami je možné vrátiť v ktoromkoľvek obchodnom dome IKEA a požiadať o náhradný výrobok alebo o náhradu plnej sumy.

Doklad o kúpe (pokladničný blok) nie je nutné predložiť. Viac informácií nájdete na stránke IKEA.sk, prípadne môžete kontaktovať bezplatnú linku na čísle 02/ 32 11 65 12.

IKEA sťahuje z trhu vybrané powerbanky značky VARMFRONT.Zdroj: IKEA
IKEA sťahuje z trhu vybrané powerbanky značky VARMFRONT.

Zdroj: IKEA

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit