Microsoft láka na predstavenie systému Windows 11.

Microsoft zverejnil nové video na svojom YouTube kanáli, ktoré je venované systému Windows. Video má dĺžku presne 11 minút a obsahuje spomalené verzie úvodných zneliek systémov Windows 95, XP a Windows 7. Na konci videa sa nachádza upútavka na tlačovú konferenciu, ktorá sa uskutoční 24. júna a Microsoft na nej predstaví budúcnosť operačného systému.

Pravdepodobne nie je náhoda, že video so znelkami má dĺžku 11 minút a že sa tlačová konferencia uskutoční o 11:00 východného času (o 17:00 slovenského času) – dlhodobo sa totiž špekuluje, že Microsoft predstaví novú verziu operačného systému s označením Windows 11. A dá sa predpokladať, že Windows 11 dostane aj novú znelku.

Každopádne, aby sme čakanie na oficiálne informácie prežili v duševnom zdraví, Microsoft zverejnil spomenuté video so znelkami, ktoré sú spomalené až o 4000 %. Toto video vám vraj pomôže relaxovať a kto vie, možno vám aj pomôže zaspať. Posúďte sami:

Zdroj: Microsoft

Prečítajte si aj:

Windows 11: Microsoft vraj premenuje svoj operačný systém

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit