Rozhodujete sa múdro a neradi zbytočne míňate na veci, ktoré nevyužívate? Ak nechcete investovať príliš veľa peňazí do svojho mobilného telefónu, no napriek tomu očakávate kvalitnú výbavu a dobrý výkon, potom môže byť Maxcom MS 553 LTE tá správna voľba.

Veľká obrazovka s rozmermi 5,5 palca, rozlíšením 1280 × 720 a ISP displejom vám umožňuje bezproblémové písanie a čítanie správ a emailov, či prehliadanie fotografií a čítanie novín. Na displeji s uhlopriečkou takmer 14 centimetrov vidíte naozaj všetko a máte pocit ako keby ste čítali z knihy. Čítačka odtlačkov prstov je na zadnej strane smartfónu.

Maxcom MS 553 LTE je vybavený 13 Mpx zadnou kamerou, s ktorou dokážete zachytiť kvalitné fotografie o veľkosti až 1,5 m × 1 m a 5 Mpx prednou kamerou určenou na autoportréty o veľkosti 90 × 60 cm. 16 GB pamäť je v tejto kategórií smartfónov štandard a ak by vám niekedy v budúcnosti prestala táto pamäť stačiť, môžete si ju jednoducho rozšíriť o microSD kartu s kapacitou až 64 GB. Alebo môžete využívať ktorýkoľvek z bezplatných internetových úložísk ako je Disk Google alebo Dropbox. Pomocou najrýchlejšej 4G/LTE technológie pripojenia máte prístup k fotkám na webových úložiskách takmer tak ako keby ste ich mali priamo vo vašom smartfóne.

Štvorjadrový procesor v kombinácii s 2 GB RAM postačí na  bežnú prácu, čítanie emailov a správ alebo aj fotenie a prezeranie fotografií. 3300 mAh batéria je dostatočne výkonná na to, aby ste mohli používať váš smartfón MS553 LTE celý deň. V telefóne je nainštalovaný operačný systém Android vo verzii 7.0.

Maxcom MS553 LTE je zaujímavý telefón s dobrým a veľkým displejom za cenu, ktorá je výhodná – 139,95 Euro s DPH. Tento telefón je vhodný pre praktických používateľov, ktorí ho  využijú najmä na čítanie emailov, fotografovanie, čítanie správ a telefonovanie. Napriek tomu, že Maxcom nepatrí k prémiovým značkám, už niekoľko rokov na Slovensku ponúka kvalitné zariadenia za rozumnú cenu, ktoré sú určené pre racionálnych užívateľov.

 

Značky: