Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel pre svoju službu Nebula určenú ku správe sietí v cloude novo ponúka tri rôzne licencie, takže zákazníci a obchodní partneri jednoducho nájdu riešenia odpovedajúce ich potrebám. Bližšie nové licencie predstaví Petr Koudelka, Senior Sales Engineer, ze společnosti Zyxel.

Naša spoločnosť výrazne upravuje licencie k obľúbenej službe Nebula pre správu sietí pomocou cloudu. Jednou z hlavných zmien je rozšírenie stávajúcich dvoch riešení o ďalší licenčný model. Doposiaľ sme ponúkali iba štandardnú licenciu, ktorá je zadarmo pre všetky produkty kompatibilné s platformou Nebula, a licenčný balíček Nebula Pro Pack s pokročilými funkciami tejto platformy.

Niektorým zákazníkom však toto riešenie nevyhovovalo, pretože chcú viac, než ponúka bezplatná verzia, ale súčasne nepotrebujú všetko, čo obsahuje balíček Pro Pack. Preto sme v reakcii na požiadavky trhu pripravili licenčné riešenie „Plus“, ktoré prináša celú sériu dodatočných a veľmi praktických funkcií pre správu sietí, ale na druhú stranu neobsahuje vysoko pokročilé funkcie, ktoré väčšinou ocenia iba zákazníci s rozsiahlymi alebo distribuovanými sieťami alebo poskytovatelia riadených služieb.

Praktické a jednoduché riešenie

Novo ponúkame tri úrovne licencií – Base, Plus a Pro, v ktorých sa každý rýchle a jednoducho vyzná. Veríme, že vďaka pridaniu tretej licencie každý zákazník v našej ponuke nájde riešenie presne odpovedajúce jeho potrebám.

Väčšine zákazníkov zrejme bude takmer vo všetkých prípadoch stačiť verzia Base obsahujúca bohatú paletu funkcií, za ktoré musíte u konkurenčných produktov obvykle platiť. Varianta Plus ponúka dodatočné, a to najmä administratívne funkcie, zatiaľčo verzia Pro disponuje všetkými pokročilými funkciami, ktoré sme vyvinuli v posledných rokoch.

Dôvodom, prečo sme pristúpili k tejto zmene, je snaha zjednodušiť a zjednotiť naše licenčné riešenia. Možno ste čítali môj predchádzajúci blog, v ktorom sa venujem tomu, ako a prečo prechádzame zo súbežného ukončenia produktových licencií na model, kedy sú licencie priradené každému zariadeniu zvlášť. Teraz tieto zmeny zavádzame tiež pre platformu Nebula. V pláne naviac máme ďalšie zmeny, ktoré vám uľahčia používanie našich licenčných programov.

Vždy v službách zákazníkov

Pokiaľ to aspoň trochu ide, kladieme dôraz na to, aby naše produkty a služby boli pre užívateľov maximálne jednoduché. Všetky realizované zmeny sú bezprostrednou reakciou na spätnú väzbu od našich zákazníkov a partnerov. Ako s obľubou hovoríme, zmyslom všetkého, čo robíme, je plniť potreby našich zákazníkov. Táto orientácia na zákazníka je súčasťou našej kultúry, sme na ňu náležite hrdí a aj naďalej ju budeme pri každej príležitosti presadzovať.

Pokiaľ pre nás máte akékoľvek podnety, či už sa týkajú platformy Nebula, licencií alebo čohokoľvek iného, čo súvisí s našimi produktami a službami, budeme radi, keď kontaktujete naše miestne zastúpenie alebo obchodného partnera a podelíte sa o ne.

Značky: